Analist Spam

BitDefender

23-03-2007 | EXPIRA LA 29-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam pe cineva destept si descurcaret care sa ne ajute sa crestem performanta modulului Antispam din BitDefender.

Vei lucra ca analist in laboratorul antispam, vei invata totul despre e-mailuri si fraude online, si ne vei ajuta sa le detectam pe toate!
Vei intretine bazele de date de semnaturi anti-spam, vei gestiona update-urile acestora, precum si testarea automatizata a noilor semnaturi.
Vei colabora cu echipele de dezvoltare si de research pentru a iti crea tool-uri si a gasi noi metode de detectie.


CERINTE

Trebuie sa fii organizat, ordonat, sa ai spirit de observatie, sa fii atent la detalii, sa te poti concentra sa iei decizii rapide, sa iti asumi responsabilitatea pentru munca ta si sa ai curajul sa vorbesti, chiar si atunci cand critici.
Va trebui sa gandesti repede si bine, sa fii ¿pe faza¿, si sa ai curaj sa te hotarasti repede.
Nu trebuie sa ai experienta in programare. Daca ai lucrat in limbaje de scripting (Perl, Python, Php etc.) vom fi cu atat mai bucurosi.


BENEFICII OFERITE

Iti oferim o echipa de oameni tineri, destepti si calificati, cu simt al umorului si deschisi la noutati, in care sa te simti ca acasa.
Pachet salarial in functie de cat de bine te descurci, training-uri si team building-uri.
Cel mai important, iti oferim un mediu in care de munca ta va depinde direct protectia antispam-antiphishing a 40 de milioane de utilizatori de calculator.


DESCRIEREA FIRMEI

BitDefender protejeaza peste 40 de milioane de utilizatori de calculator din 100 de tari. Tehnologia revolutionara de interceptare a virusilor a fost recunoscuta de 28 de Academii de Stiinte din Comunitatea Europeana prin premiul IST 2003 si este certificata de catre cele mai prestigioase laboratoare de testare din lume (ICSA, Virus Bulletin, CheckMark). BitDefender detine repezentante locale in Germania, Spania, SUA si Romania.