ANALIST RESURSE UMANE

S.C. BADUC S.A.

14-03-2006 | EXPIRA LA 13-04-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- RECRUTAREA SI ANGAJAREA PERSONALULUI PE PRINCIPIUL COMPETENTEI;
- ELABORAREA PROGRAMELOR DE CALIFICARE/ PERFECTIONARE PROFESIONALA;
- METODE SI TESTE DE EVALUARE A PERFORMANTELOR PROFESIONALE;
- FORMAREA SI PERFECTIONAREA ANGAJATILOR
- ATRAGEREA SI PLANIFICAREA RESURSELOR UMANE;


CERINTE

- PREOCUPARE SUSTINUTA DE CONCENTRARE SI DIRECTIONARE A CAPACITATILOR SI EFORTURILOR INDIVIDUALE IN VEDEREA REALIZARII EFICIENTE A OBIECTIVELOR STABILITE;
- ABILITATI DE OPERARE PC, PACHET MS OFFICE - NIVEL BUN/FOARTE BUN
- ATENTIE LA DETALII, CAPABIL SA STABILEASCA PRIORITATILE, SA RESPECTE TERMENELE.


BENEFICII OFERITE

- OPORTUNITATEA ALATURARII UNEI ECHIPE DINAMICE SI PERFORMANTE
- CONDITII BUNE DE LUCRU
- POSIBILITATI DE AFIRMARE
- SALARIU MOTIVANT
- BONURI DE MASA


DESCRIEREA FIRMEI

Profilul firmei


BADUC SA, societate pe actiuni cu capital integral privat, este unul dintre marii furnizori de materiale si echipamente pentru constructii si instalatii din România, cu o activitate de peste 35 ani în acest domeniu.
Confirmarea cotei ridicate de piata a BADUC SA s-a concretizat prin ocuparea primelor locuri în topul firmelor de comert, în ultimii 10 ani si în realizarea în anul 2004 a unei cifre de afaceri de peste 3096 miliarde LEI.
BADUC SA a reusit prin politica de parteneriat caracterizata prin facilitati financiare si comerciale sa devina placa turnanta dintre producatori si cumparatorii de materiale pentru constructii si instalatii.
În zonele comerciale si de servicii din Bucuresti (Zonele Comerciale si de Servicii Vigoniei,Plevnei si Popesti-Leordeni), peste 600 de angajati sunt permanent la dispozitia clientilor, oferind mai mult de 32000 de repere necesare construirii casei dorite.
Preocuparea permanenta de a satisface exigentele de calitate ale produselor si serviciilor oferite a determinat certificarea unui sistem propriu al calitatii conform standardelor internationale ISO 9001. BADUC devenind astfel cel mai sigur partener de afaceri în domeniul comercializarii materialelor de constructii si instalatii din România.