Analist planificare

GEALAN Romania

19-10-2020 | EXPIRA LA 21-10-2020

RESPONSABILITATI

CE VEI FACE ÎN ECHIPA GEALAN?

- vei primi comenzile de producție, le vei analiza, vei propune modificări în vederea eficientizării procesului de producție și vei sesiza eventualele probleme ce duc la neonorarea acestora
- vei urmări evoluția stocurilor de articole în vederea previzionării producției și a corectării planificării producției.
- vei pregăti documentația de producție – comenzile articolelor, fișele de producție, etichetele, etc.
- vei înregistra zilnic în sistemele informatice toate datele din fisele de producție, predarea producției, consumurile pe comenzi.


CERINTE

NE DORIM CA VIITORUL NOSTRU COLEG/COLEGA:
- să aibă studii superioare tehnice de specialitate
- să aibă experiență dе minim 1 an într-un sistem de producție
- să cunoască MS Office, Excel nivel avansat
- să fie persoană de încredere, cu spirit practic, constiincioasă, dedicată


BENEFICII OFERITE

CE ÎTI OFERIM?

- Contract de muncă pentru perioada determinată, de 2 ani;
- Salariu motivant;
- Pachet de beneficii;
 Asigurare privată de sănătate;
 Tichete de masă: 15 lei/zi lucrată (aproximativ 300 lei/net);
 Decontare transport la și de la locul de muncă conform normelor interne în vigoare (București, Bd. Iuliu Maniu nr.612-614, Sector 6);

Puteti aplica direct pe site-ul nostru: https://www.gealan.de/ro/cariera și/sau puteți sa ne scrieti pe adresa de email: recrutare@gealan.ro.


DESCRIEREA FIRMEI

GEALAN Romania este compania care a construit profilele din PVC pentru cele mai multe din usile si geamurile pe care le deschizi si inchizi zilnic. Alte produse Gealan se regasesc in rulouri, obloane, diferite accesorii pentru ferestre si usi.
Performanta reprezinta misiunea companiei GEALAN, iar scopul este cel de a-si intari pozitia de competitor pe piata producatoare de profiluri PVC. Pentru ca toate proiectele sa fie de succes, GEALAN pune accent pe consolidarea relatiilor atat cu partenerii, cat si cu angajatii sai.
GEALAN Romania este subsidiara din Romania a grupului german GEALAN Fenster Systeme GmbH, producator de profile din PVC pentru usi si ferestre cu geam termoizolator si face parte din din grupul Veka, liderul pe plan global in domeniul pietei de sisteme de ferestre din PVC, cu o cifra de afaceri de 1 miliard euro.
Din 2014 GEALAN Romania este furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei ca semn de recunoastere a calitatii produselor si serviciilor oferite.