ANALIST FINANCIAR - piata de capital

Prime Transaction SA

20-09-2007 | EXPIRA LA 20-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Obiectivul tau va fi sa furnizezi informatii corecte, reale si bine fundamentate departamentelor cu care lucrezi in mod direct.

Calcularea indicatorilor financiari si alcatuirea unor rapoarte si analize destinate atat adoptarii unor decizii de investitii cat si publicarii pe site-ul companiei vor fi cateva din responsabilitatile tale.


CERINTE

Ai absolvit o facultate cu profil economic si ai o pasiune deosebita pentru analiza financiara? Poti fi un bun candidat pentru pozitia pe care o avem disponibila.

Daca la cele de mai sus se adauga si atentia pentru detalii, cunoasterea si interpretarea indicatorilor specifici pietei de capital si utilizarea foarte buna a facilitatilor Microsoft Excel vrem sa te avem in mijlocul nostru. Ai un avantaj daca ai trecut un examen CFA.


BENEFICII OFERITE

Pentru pasiunea si rezultatele tale Prime Transaction iti ofera un salariu motivant si instruire specifica jobului. In plus, ai sanse reale de promovare intr-o companie care este deja un nume consacrat pe piata de capital.


DESCRIEREA FIRMEI

PRIME TRANSACTION S.A. este o societate de servicii de investitii financiare prezenta pe piata de capital din Romania din anul 1997. Membru al Asociatiei Brokerilor si actionar al S.C. Bursa de Valori Bucuresti S.A. si al S.C. B.M.F.M. S.A. Sibiu, PRIME TRANSACTION si-a consolidat pozitia pe piata de capital, de-a lungul timpului prin profesionalism, promptitudine si inovatie, reusind astfel sa raspunda exigentelor clientilor.