Analist financiar Corporate/ Directia Control Financiar si Contabilitate

Raiffeisen Bank S.A.

18-09-2007 | EXPIRA LA 18-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Gestioneaza informatiile corporatiste consolidate pe segmentul de piata Clienti Corporatisti, precum si pe produse si pe regiuni.

- Defineste, propune si implementeaza instrumente adecvate de analiza si sinteza a informatiilor gestionate, in concordanta cu cerintele liniilor de business.

- Colaboreaza cu segmentul de piata Clienti Corporatisti pentru a reconcilia datele gestionate si pentru a asigura acuratetea informatiilor raportate.

- Participa la alcatuirea bugetului pe segmentul de piata Clienti Corporatisti, colaborand cu directiile implicate pentru asigurarea fundamentarii corecte a proiectiilor de buget si forecast.

- Monitorizeaza si efectueaza controlul realizarilor bugetare ale segmentului de piata Clienti Corporatisti atat pe produse, cat si pe regiuni.

- Elaboreaza si redacteaza analize lunare privind realizarile bugetare ale segmentului de piata Clienti Corporatisti.

- Redacteaza materialele de prezentare a realizarilor de buget pentru rapoartele trimestriale - Quarterly Management Report (QMR) si Supervisory Board (SB), cat si pentru orice alte solicitari de raportare ale segmentului de piata Clienti Corporatisti.

- Efectueaza analize si sinteze ale informatiilor financiare gestionate, elaborand prezentari si rapoarte specifice segmentului de piata Clienti Corporatisti.

- Contribuie la efectuarea Raportului Anual privind informatiile financiare pe segmentul de piata Clienti Corporatisti.


CERINTE

Studii superioare economice finalizate
Minim 1 an experienta specifica bancara.
Cunoasterea produselor/serviciilor bancare.
Cunostinte despre contabilitate si control financiar, in special, privind veniturile din dobanzi si comisioane.
Cunostinte de analiza financiara
Gandire analitica si sintetica.
Excelente cunostinte de operare PC (Access, Excel)
Buna cunoastere a limbii engleze
Bune abilitati de comunicare si relationare interpersonala
Capacitate de lucru in echipa
Implicare si responsabilitate


DESCRIEREA FIRMEI

Raiffeisen Bank - Banca ta de incredere

Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking si mobile banking.

Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere. Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB) Viena este institutia centrala a Grupului Bancar Raiffeisen Bank din Austria, cel mai puternic grup bancar din tara. RZB este cea mai mare banca corporatista si de investitii din Austria si considera Europa Centrala si de Est ca piata strategica unde opereaza o retea de 15 banci cu peste 800 de unitati bancare, prin intermediul Raiffeisen International Bank Holding AG.

Raiffeisen Bank Romania a rezultat prin fuziunea incheiata in iunie 2002 a celor doua entitati detinute de RZB in Romania - Raiffeisen Bank (Romania), infiintata in 1998 ca subsidiara a Grupului RZB, si Banca Agricola, achizitionata in 2001.

Istoricul si traditia de 130 de ani a grupului RZB, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin în afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui visele în realitate. Iti oferim un loc de munca dinamic si provocator si întreg sprijinul necesar pentru a putea obtine rezultate foarte bune.

Viziteaza site-ul nostru www.raiffeisen.ro si afla mai multe detalii despre oportunitatile de cariera din cadrul bancii.