ANALIST DE DATE JUNIOR - Cod. Ref. TDP

Ipsos Interactive Services

13-12-2007 | EXPIRA LA 12-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajarea pe acest post este precedata de un program de training.

Scopul programului este de a oferi candidatilor cunostintele necesare pentru a ocupa postul de Analist de Date in cadrul companiei noastre.
Pe o perioada de 4 saptamani se vor invata metodele, tehnicile de cercetare si instrumentele folosite in on-line, programele de analiza utilizate precum si implicarea in simulari pe proiect. Programul va fi condus de specialistii nostri in on-line market research si va furniza cunostinte despre acest nou domeniu in Romania.

Celor mai buni cursanti li se va oferi sansa de a se alatura echipei Ipsos Interactive Services

Descrierea postului Analist de Date:

-Face periodic back-up-uri bazelor de date corespunzatoare proiectelor care i se desemneaza si urmareste momentul in care se inchide colectarea datelor
- Realizeaza controlul logic al chestionarelor online conform specificatiilor de chestionar.
- Se asigura ca a primit toate specificatiile
- Pregateste instrumentele necesare prelucrarii datelor, din momentul in care specificatiile chestionarului / bazei de date, a formatului livrarii datelor sau tabelelor sunt definitive.
- Efectueaza fisa de control de calitate logica pentru fiecare chestionar potrivit
referitoare la materialele care trebuie livrate: data map, cap de tabel, numar de cimpuri/intrebari care trebuie livrate, precum si referitoare la formatul acestora.
- Verifica baza finala ce urmeaza a fi prelucrata.
- Realizeaza curatarea datelor si prelucrarea finala a datelor
- Verifica rezultatul prelucrarii (tabele, baze de date).


CERINTE

- absolvent sau student in anii terminali la Cibernetica, Marketing, Sociologie, Statistica, Matematica sau Informatica.
- persoana cu gandire logica, spirit analitic, inclinatie spre lucrul cu cifre si capacitate de asimilare rapida a metodologiei folosite in on-line.
- cunostinte de Microsoft Excel si SPSS.

Doar candidatii eligibili vor fi contactati!

Aplicatia dvs. pentru acest post va ramane strict confidentiala. IIS se obliga sa respecte si sa protejeze informatiile primite, prin nedifuzarea acestora catre terti si utilizarea lor strict in scopul declarat de recrutare si selectie.


DESCRIEREA FIRMEI

Ipsos Interactive Services (IIS) este expertul grupului Ipsos in cercetare de piata prin internet.

Compania s-a infiintat in Romania in anul 2000 si a crescut o data cu piata de online. Astazi avem o echipa globala de peste 800 de persoane in Europa si America de Nord, activand in domenii ca cercetarea de marketing si publicitate, programarea web, analiza de date, statistica si management de proiect.

Cautam persoane care isi doresc sa fie partenerii si nu doar angajatii unei companii. Credem in liderii care dau un bun exemplu personal si punem pret pe creativitate, initiativa, curaj si spirit de echipa. Valorile noastre reflecta diversitatea culturala a organizatiei si ne ajuta sa fim intotdeauna orientati spre client, flexibili si gata de actiune.

Aflati mai multe despre noi pe www.ipsos-interactive.com!