ANALIST CUMPARARI (vorbitor de limba germana)

GEALAN ROMANIA

29-05-2009 | EXPIRA LA 04-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- postul exista in cadrul departamentului de aprovizionare
- presupune mentinerea si urmarirea in conditii optime a relatiei contractuale cu furnizorii din Germania pentru produsele solicitate de Gealan Romania
- presupune , de asemenea, participarea la evenimentele din Germania organizate de furnizori - targuri, expozitii etc, cat si la cele din Bucuresti


CERINTE

- candidatul trebuie sa fie in mod OBLIGATORIU vorbitor de LIMBA GERMANA (pe o scara de la 1 la 5, nivelul dorit ar fi cel de 4 spre 5)
- candidatul, de preferat, trebuie sa aiba inclinatii tehnice, receptivitate la informatiile de natura tehnica (descriere produs, cataloage tehnice de prezentare etc); restul sarcinilor postului se vor invata pe parcurs, la locul de munca.


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial atractiv + bonuri de masa/ bonuri cadou
- prime de performanta, atunci cand este cazul
- desfasurarea activitatii intr-un mediu dinamic si interesant
- dezvoltare profesionala


DESCRIEREA FIRMEI

Gealan Romania este subsidiara din Romania a grupului german Gealan Fenster Systeme GmbH, producator de profile din PVC pentru usi si ferestre cu geam termoizolator. A fost infiintata in 1997 avand ca obiect de activitate, in prima faza, comercializarea produselor marca Gealan, din 1999 trecand la productie proprie. In prezent GEALAN Romania detine o cota de piata de aprox. 30% si are cea mai mare notorietate in Romania pe piata ferestrelor termoizolante.