Personal gastronomie - Cora Lujerului!

SC Romania Hypermarche SA

27-03-2020 | EXPIRA LA 04-04-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Alatura-te echipei gastronomie din Cora Lujerului!
Ajuta-ne sa aducem clientii in magazinul Cora Lujerului pentru o masa gustoasa!


CERINTE

Poti pregati preparatele bucatariei Cora (meniuri, salate, sandvisuri, etc) in calitate de bucatar/ajutor bucatar sau poti servi clientii cu produsele comandate in calitate de vanzator.
Cu ajutorul vostru putem avea produse de calitate, pe care clientii le pot consuma fiind serviti cu amabilitate si promptitudine.


BENEFICII OFERITE

Iti oferim un loc de munca stabil si de incredere, formare profesionala de specialitate (calificare), contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical clinica privata, intelegere in realizarea programului de lucru (2 schimburi/zi, 5 zile/saptamana)

Informatii/aplicare:Serviciul clienti intrare magazin Cora Lujerului


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!