Agenti vanzari/Promoteri

Force Communication SRL

29-04-2013 | EXPIRA LA 29-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agenţi vânzare
Cerinţe:
Dorinţă şi putere de muncă, personalitate sociabilă, cu abilitatea de a vorbi cu clienţii.
Recompensare: 100€ / luna + 15% din vânzări
Orice aplicaţie este acceptată instant.
Prima vânzare lunară validează automat recompensarea lunară (este necesară o vânzare pe lună ca să valideze recompensarea).
Promoteri
Fii plătită să foloseşti produsele tale preferate.
Jobul tău va fi să recomanzi produsele sau serviciile firmelor care te interesează sau pe care le foloseşti, prietenilor şi cunostinţelor tale.
Promovările şi recomandarile se fac prin înscrierea datelor persoanelor care ştii că sunt interesate, iar sistemul V-Pro o să-i contacteze automat.
Se foloseşte telefonul mobil, facebook, twitter.
Puncte se mai acordă pentru crearea unui video la care arăţi cumpărarea şi folosirea produsului.
Venitul tău va fi din preschimbare punctelor pe care le culegi. Depinde de situaţie, pot fi bani, produse sau ambele.
Nu există limită şi nicio obligaţie de a atinge un plan.


CERINTE

Doreşti să lucrezi cu noi? Dacă eşti o persoană cu ambiţie, sociabilă şi cu dorinţa de a face cariera la o firmă cu profil internaţional, lucrând cu cei mai buni experţi în domeniul vânzărilor, alege forma care pare mai bună pentru tine. Te asteptăm cu drag!


DESCRIEREA FIRMEI

Noi creăm campanii integrate pentru brand-uri. Acesta este job-ul nostru. Asta înseamnă o combinaţie strategică a tuturor mijloacelor de comunicare disponibile, pentru a ajunge la cel mai mic cost posibil, cel mai mare număr de oameni care vor cumpăra brand-ul promovat şi toţi aceşti clienţi să aibă durata de fidelitate către brand ridicată.

Force Communication înseamnă să definim un concept care să rezoneze cu nevoile consumatorului mediu, precum şi o selecţie precisă a cuvintelor şi a mijloacelor de comunicare folosite pentru a le expune.