Agenti vanzari din FMCG

WKH-Dezvoltare Organizationala

03-11-2007 | EXPIRA LA 03-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Identificarea de noi clienti, a persoanelor de contact ¿i a persoanelor de decizie
- Urm¿rirea ¿i raportarea activit¿¿ilor concuren¿ei
- Prezentarea ofertelor si a contractelor
- Negocierea primei vanzari si a contractelor
- Încheierea contractelor de inchiriere
- Gestiunea rela¿iei cu clien¿ii ¿i medierea real¿iei dintre client ¿i Customer Service
- Raportari s¿pt¿mânale c¿tre Sales Manager


CERINTE

- Abilit¿¿i de vânzare ¿i negociere
- Abilitatea de a “deschide u¿i”, de a stabili rela¿ii cu persoane noi, de a identifica persoane de decizie; insisten¿¿, tenacitate ¿i perseveren¿¿, r¿bdare activa, orientare c¿tre finalizare
- Comunicare ¿i rela¿ionare interpersonal¿
- Abilit¿¿i de prezentare ¿i persuasiune
- Planificare ¿i organizare
- Analiza ¿i judecat¿
- Atitudine pozitiva, entuziasm
- Implicare ¿i automotivare


BENEFICII OFERITE

Compania pentru care este aceasta oportunitate este o companie finlandeza, internationala, de 163 ani pe piata serviciilor de echipamente de lucru (servicii pentru articole textile pentru industria hotelier¿ ¿i restaurante precum ¿i servicii pentru covoare, etc). Din 2005 compania s-a extins si in Romania si este in dezvoltare, oferind atat angajatilor cat si clientilor satisfactia unui parteneriat reusit din toate punctele de vedere.


DESCRIEREA FIRMEI

WKH- Dezvoltare Organizationala face parte din grupul Ascendis - fiind cea mai mare firm¿ de consultan¿¿ româneasc¿ în domeniul Dezvolt¿rii Organiza¿iilor. Cu o experien¿¿ de 5 ani ¿i o echip¿ numeroas¿ de consultan¿i, suntem în m¿sur¿ s¿ abord¿m proiecte complexe de training,recrutare, evalu¿ri de personal, sisteme de conducere a performan¿ei ¿i multe altele. Parteneriatul cu Harrison Assessments a permis companiei WKH- Dezvoltare Organizationala s¿ aduc¿ pe pia¿a româneasc¿ un instrument recunoscut de evaluare, ce combin¿ precizia instrumentelor matematice cu rezultatele studiilor psihologice. Instrumentul de evaluare Harrison Assessments a fost conceput de c¿tre Dan Harrison pe baza unei cercet¿ri care a durat 30 de ani. Acesta a fost conceput astfel încât s¿ combine precizia instrumentelor matematice ¿i statistice cu rezultatele studiilor psihologice despre leg¿tura preferin¿e - performan¿¿. Elementul de noutate al acestui instrument este cuantificarea gradului în care anumite cerin¿e ale unui post sunt dezvoltate la un anumit individ.