Agenti vanzari din B2B

WKH-Dezvoltare Organizationala

13-09-2008 | EXPIRA LA 19-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Identificarea de noi clienti, a persoanelor de contact si a persoanelor de decizie
- Urmarirea si raportarea activitatilor concurentei
- Prezentarea ofertelor si a contractelor
- Negocierea primei vanzari si a contractelor
- Incheierea contractelor de inchiriere
- Gestiunea relatiei cu clientii si medierea realtiei dintre client si Customer Service
- Raportari saptamanale catre Sales Manager


CERINTE

- Abilitati de vanzare si negociere
- Abilitatea de a deschide usi, de a stabili relatii cu persoane noi, de a identifica persoane de decizie; insistenta, tenacitate si perseverenta, rabdare activa, orientare catre finalizare
- Comunicare si relationare interpersonala
- Abilitati de prezentare si persuasiune
- Planificare si organizare
- Analiza si judecata
- Atitudine pozitiva, entuziasm
- Implicare si automotivare


BENEFICII OFERITE

Compania pentru care este aceasta oportunitate este o companie finlandeza, internationala, de 163 ani pe piata serviciilor de echipamente de lucru (servicii pentru articole textile pentru industria hoteliera si restaurante precum si servicii pentru covoare, etc). Din 2005 compania s-a extins si in Romania si este in dezvoltare, oferind atat angajatilor cat si clientilor satisfactia unui parteneriat reusit din toate punctele de vedere.


DESCRIEREA FIRMEI

WKH- Dezvoltare Organizationala face parte din grupul Ascendis - fiind cea mai mare firma de consultanta romaneasca in domeniul Dezvoltarii Organizatiilor. Cu o experienta de 5 ani si o echipa numeroasa de consultanti, suntem in masura sa abordam proiecte complexe de training, recrutare, evaluari de personal, sisteme de conducere a performantei si multe altele. Parteneriatul cu Harrison Assessments a permis companiei WKH- Dezvoltare Organizationala sa aduca pe piata romaneasca un instrument recunoscut de evaluare, ce combina precizia instrumentelor matematice cu rezultatele studiilor psihologice. Instrumentul de evaluare Harrison Assessments a fost conceput de catre Dan Harrison pe baza unei cercetari care a durat 30 de ani. Acesta a fost conceput astfel incat sa combine precizia instrumentelor matematice si statistice cu rezultatele studiilor psihologice despre legatura preferinte - performante. Elementul de noutate al acestui instrument este cuantificarea gradului in care anumite cerinte ale unui post sunt dezvoltate la un anumit individ.