Agenti Vanzare Amenajari Interioare

Living Studio

26-02-2011 | EXPIRA LA 12-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dacă sunteţi în căutarea unei oportunitati de construire a unei cariere in vanzari, sunteti seriosi, ambitiosi, talentati si perseverenti SC Living Studio SLR va ofera aceasta posibilitate. Cautaum agenti de vanzari care să utilizeze tehnici de vanzare pentru a atrage noi clienţi companiei noastre de decoratiuni/amenajari interioare . In calitate de agent, Tu îti vei asuma responsabilitatea indeplinrii sau depasirii targetului individual prin promovarea şi vânzarea produselor şi serviciilor de companiei.
Cautam persoane energice, cu initiativa si care inteleg prin notiunea postului de “agent vanzari” – “cel mai greu job posibil cel mai bine platit – sau cel mai usor job posibil cel mai prost platit”, avand in vedere ca se lucreaza strict pe comision de 10% din valoarea lucrarii. Orientativ, o vila de dimensiuni medii la care se face o amenajare cu sisteme prindere, perdele, draperii, cuverturi pat, are o valoare aproximativa de 30.000RON iar un hotel cu minim 60 camere are o valoare de peste 100.000RON.


CERINTE

EXPERIENTA DE MUNCA
• De preferat 1 an experienta in vanzari, diplome/recomandari care justifica reusitele in domeniul vanzarilor, preferabil vanzari de produse si servicii adiacente amenajarilor interioare. Vor fi contactati toti candidatii cu acte justificative a experientei lor de vanzari, sau care pot trimite in urma vizitarii site-ului nostru pe “livingstudio.ro”, o simulare de prezentare pentru o amenajare resedinta/vila particulara.

APTITUDINI SUPLIMENTARE:
- excelente abilităti de comunicare
- capacitate de adaptare si învătare rapidă
- ascultare activă
- atitudine deschisă, proactivă si pozitivă
- demn de incredere si sigur
- Responsabilitate, seriozitate si perseverenta
- rezistentă la stres;
- Auto-motivat, organizat, energic
- capacitatea de a lucra cu termene limita
- abilitatea de a lucra atat in echipa cat si individual
- Excelente abilitati de gestionare a timpului
- Cunoaşterea de metodologii de vânzări
- Cunoaşterea tehnicilor de vanzare:
• Va folosi tehnici de vanzare pentru a obtine si depasi targetul individual.
• Isi va crea o baza de date si va contacta clientii din baza de date, va cauta sa inteleaga cerintele fiecarui client in parte, si sa ofere raspunsurile si argumentele necesare pentru a incheia vanzarea.
• Va mentine relatie stransa cu clientii repetitivi, isi va mari venitul prin identificarea potentialilor clienti in urma recomandarilor clientilor existenti
• Va procesa comenzile clientilor.
• Va intocmi scrisori profesionale cu scop intern sau extern, spre exemplu raspuns la intrebari sau cerinte ale clientilor.
• Va asigura ca toata informatia obtinuta la telefon a fost introdusa si gestionata in baza de date, incluzand detalii de contact ale clientilor si informatii privitoare la piata si competitori.
• Va comunica cu colegii pentru a solutiona orice intrebare de produs, calitate sau vanzare.
• Va cunoaste produsele, serviciile, tarifele, activitatile continue de vanzare, produsele competitorilor, tarifele acestora, punctele puternice si slabe.
• Va lua parte la programele de perfectionare continua inclusiv training, ateliere de lucru, discutii, seminare, etc.


BENEFICII OFERITE

Se ofera pachete de beneficii in cadrul Marriot si partenerii pentru nivel 1 target, pachete vacante exotice in lume pentru nivel 2 target. Pentru agentii constanti si care se claseaza ca “agentul lunii” mai mult de o data la 6 luni, se va pune la dispozitie autoturism clasa D pentru a-si putea extinde zona de expunere si in restul tarii. Alte beneficii existente se vor discuta la angajare.


DESCRIEREA FIRMEI

Amenajari interioare HoReCa si rezidentiale