AGENȚI VÂNZĂRI ȘI MANAGERI VÂNZARI DE PRODUSE PENTRU ÎNTREȚINEREA SĂNĂTĂȚII

INTERNATIONAL M

20-09-2014 | EXPIRA LA 22-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie pentru intretinerea sanatatii angajeaza agenti de vanzari.
Responsabilitati:
- Initierea si mentinerea relatiilor cu clientii
- Prezentarea ofertei companiei
- Indeplinirea obiectivelor lunare de vanzari


CERINTE

- experienta in lucrul cu oamenii
- experienta in vanzari directe
- personalitate puternica, seriozitate, punctualitate
- exprimare ireprosabila in limba romana, dictie
- tinuta business obligatorie
- cunostinte medicale elementare (de preferat)


BENEFICII OFERITE

Se ofera:
- training de specialitate
- sprijin permanent
- posibilități de promovare rapidă
- telefon mobil
- salariu de baza + comision


DESCRIEREA FIRMEI

Având o strategie multinaţională care îşi propune să contribuie la prevenirea, menţinerea şi îmbunătăţirea stării de sănătate a oamenilor din întreaga lume, compania noastră, Standard Products&Solutions (SPS), consideră ca sănătatea este valoarea supremă a vieţii.

Omul se formează sub influenţa factorilor interdependenţi naturali şi social-economici - apa, aerul, solul, factorii climaterici, condiţiile de muncă, relaţiile familiale şi sociale. Plecând de la acest lucru şi după cum ştim cu toţii, eficienţa, succesul, realizările, bucuriile zilnice sunt stabilite de starea de sănătate. Astfel, sănătatea devine o cauză comună.

În medicină, la începutul secolului al XXI-lea, rezultatele cercetărilor din domeniul biofizicii și biochimiei au deschis noi orizonturi. Prin aceste rezultate, medicina alternativă completează medicina tradițională.

Credem că drumul viitorului – pe lângă tratamentele cu medicamente tot mai scumpe și cu efecte secundare – este activitatea eficace de vindecare, prin refacerea întregului sistem homeostatic al corpului uman, realizată prin folosirea celor mai noi strategii de cercetare și dezvoltare și prin aparatură și instrumente medicale moderne. Astfel, putem contribui la menținerea sănătații și la videcarea afecțiunilor de care oamenii suferă într-un mod natural.

Misiunea noastră reprezintă dorința de a forma gândirea oamenilor și de a le crea o atitutine conștiincioasă legată de propria lor sănătate. Pentru atingerea scopurilor noastre, intervenim cu medici recunoscuți, cu colegi și colaboratori calificați la un nivel înalt, cu servicii aparte pentru fiecare client.

Gama produselor noastre corespunde celor mai moderne și celor mai înalte standarde din medicină, precum și așteptărilor clienților dornici de a se vindeca.

Suntem convinși că atât serviciile, cât și folosirea produselor noastre de calitate ajută la prevenirea apariției diferitelor afecțiuni și la menținerea sănătatii, conferind un echilibru firesc al unei vieți ideale.

Standard Products&Solutions (SPS) imbină profesionalismul, inovația, calitatea, confidențialitatea, responsabilizarea angajaților companiei și implicarea acestora în atingerea satisfacției clienților într-un amalgam perfect al cărui secret îl deține SĂNĂTATEA.