Agent Vanzari software magazin virtual la cheie

SC ArtRocks Design SRL

15-12-2010 | EXPIRA LA 21-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei sa iti rotunjesti veniturile printr-un job la care nu trebuie sa fii prezent? Poti castiga pana la 100 Euro pentru fiecare magazin virtual vandut catre un client (vei fi responsabil DOAR de vanzarea aplicatiei, nu si de instalare sau mentenanta).
Descrierea postului:

Identificarea si atragerea de noi clienti pentru aplicatia de comert electronic ArtMag Web 2.0.
Deplasarea la sediul potentialilor clientului pentru prezentarea si promovarea "live" a aplicatiei.
Stabilirea si mentinerea relatiilor cu clientul.

In cazul in care vei fi selectat, vei primi materialele de promovare precum si manualul de utilizare al magazinului virtual. Dupa 7 zile va trebui sa sustii un test online pentru a dovedi cunostintele acumulate despre aplicatia pe care o vei promova.


CERINTE

Minim studii liceale.
Abilitati de comunicare.
Abilitati de marketer (de convingere a clientului).
Cunostinte medii de utilizare internet!
Experienta in vanzari constituie avantaj.


BENEFICII OFERITE

Comision din vanzari (100 Euro pentru fiecare magazin virtual pachet Professional vandut)!
La 10 magazine virtuale vandute in cursul unui an, vei primi un cadou: un set de bijuterii swarovski pentru ea sau un ceas elegant pentru el (valoare cadou: minim 250 Euro)


DESCRIEREA FIRMEI

Compania SC ArtRocks Design SRL este un producator de software de dimensiuni medii din Romania.
In principal, oferim servicii web si dezvoltam aplicatii web-based. Cea mai vanduta aplicatie a noastra este aplicatia ArtMag 2.0, o aplicatie de magazin virtual la cheie cu preturi incepand de la 170 Euro/licenta.
Scopul nostru este sa ne dezvoltam pe piete ce nu au fost inca explorate de catre alte companii de profil. De aceea, dorim sa formam o echipa de vanzari cu oameni din orice zona a Romaniei. Cunostintele de software nu sunt relevante in comercializarea acestui produs. Este recomandabila existenta unor cunostinte sau a experientei in domeniul vanzarilor.

Aplicatia ArtMag Web 2.0 este o aplicatie de comert electronic realizata special pentru companiile mici si medii ce doresc sa isi extinda afacerea in mediul online. Contine o interfata de administrare foarte complexa oferind un numar mare de facilitati.

Pentru a intelege mai bine produsul, te rugam sa vizitezi site-ul www.magazindeinchiriat.ro.