agent vanzari

International Company Exports

03-12-2010 | EXPIRA LA 09-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- contactare personal baruri,hoteluri,restaurante,clinici, centre infrumusetare,saloane de frumusete, familii, supermarket, hypermarket, companii, holdinguri, intreprinderi,magazine,centre industriale si comerciale, zone in afara Bucurestiului, farmacii,cabinete, firme care organizeaza evenimente speciale, etc. pentru promovare produse de cea mai buna calitate (aspiratoare multifunctionale exceptionale, sisteme de purificare a apei si aerului, expresor italian de cafea originala, robot de bucatarie multifunctional, sistem de vidat si impachetare in vid, sistem medical pe baza de lumina polaroida care trateaza si vindeca 58 de afectiuni, complex anti-oxidant care trateaza eficient sistemul imunitar si alte 30 de afectiuni, seturi de vase de bucatarie exceptionale si foarte deosebite de tot ce exista in comert, set de pat, de tacamuri, de pahare, de cafea, de masa etc., cosmetice de cea mai buna calitate, fara parabeni etc.
- completarea sondajelor de opinie prin aceste centre amintite mai sus si ulterior contactarea telefonica a celor intervievati.


CERINTE

Doar persoane foarte serioase, responsabile, corecte, active,energice,dornice de munca si de castiguri mari. Trimiteti CV si adresa email


BENEFICII OFERITE

- comisioane din vanzari
-tombole, cadouri, premii in excursii (agentii fideli, devotati, seriosi si corecti)


DESCRIEREA FIRMEI

Oferim posturi de agenti vanzari directe si agenti sondaje de opinie in Bucuresti, program flexibil, 4 ore/zi, comisioane in functie de contractele incheiate. Doar persoane foarte serioase, responsabile, corecte, active,energice,dornice de munca si de castiguri mari.