Agent vanzari publicitate

SC EXCLUSIV NEWS SRL

25-10-2013 | EXPIRA LA 27-10-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentul de vânzări publicitate va contacta firme indiferent de domeniul de activitate cărora să le propună să se promoveze pe site-ul de știri www.exclusivnews.ro. Agentul îi prezintă oferta reprezentantului firmei, fie personal, la sediul acesteia, fie prin e-mail. Job-ul presupune un program flexibil, care include atât muncă de birou, pentru trimiterea ofertelor prin e-mail cât și deplasarea la sediul firmelor. Agentul își stabilește singur programul, firmele pe care le contactează.


CERINTE

- Să fie absolvent de studii superioare indiferent de profil
- Prioritate la selecție au cei cu experiență în vânzări ca și agenți de publicitate
- Candidatul trebuie să fie foarte comunicativ, de încredere și punctual
- Disponibilitate pentru un program flexibil
- Abilități deutilizare a calculatorului și de navigare pe internet


BENEFICII OFERITE

se discuta la interviu


DESCRIEREA FIRMEI

Compania SC Exclusiv News SRL, detine in portofoliu site-ul de stiri nationale si internationale www.exclusivnews.ro . Primul site de stiri 100% independent din Romania, care furnizeaza zilnic, cele mai importante stiri de pe mapamond atat pentru cei interesati de noutati cat si content pentru alte publicatii online, ziare nationale si televiziuni de stiri din Romania.

Lunar, www.exclusivnews.ro inregistreaza peste 160.000 de vizite. In decembrie 2013, site-ul de stiri nationale www.exclusivnews.ro implineste patru ani de existenta.