Agent vanzari / marketing decoratiuni birouri / spatii comerciale

INFAROM

14-02-2010 | EXPIRA LA 20-02-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitate de teren, constand in promovarea si obtinerea de comenzi pentru produsele editurii: printuri avand ca subiecte imagini vechi din Romania, din diverse categorii tematice, pe diferite suporturi si in diferite formaturi: tablouri inramate, postere, fotografii, etc. Produsele sunt realizate in cadrul departamentului Imagini Vechi al editurii Infarom si reprezinta un brand national. Destinatia de utilizare a produselor este decorarea interioarelor (birouri, spatii comerciale, locuinte).

Sarcinile principale ale agentului de marketing / vanzari in activitatea curenta de promovare si vanzare a produselor Imagini vechi sunt urmatoarele: mentinerea unei baze de date proprii a potentialilor clienti din sectorul deservit, stabilirea contactului direct cu clientul la nivel de conducere sau responsabil, prezentarea detaliata a produselor oferite, inregistrarea comenzilor si transmiterea lor catre editura Infarom.


CERINTE

Cunostinte operare Windows, experienta in vanzari minim un an. Simtul artistic reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Activitatea de agent marketing / vanzari este una flexibila, fara program fix si norme de vanzari si este remunerata in diferite formule, pe baza unor criterii de performanta. Primele praguri de performanta sunt retribuite cu comisioane intre 10 si 20% din vanzari, existand si posibilitatea salarizarii fixe plus comision, la cererea agentului, la atingerea unui prag de performanta superior.
Agentii de vanzari cu rezultate bune sunt cooptati si la alte proiecte ale editurii.


DESCRIEREA FIRMEI

Editura specializata in carte tehnica, cu distributie internationala.