AGENT VANZARI-Domeniu maselor plastice

S.C.PROCIV.SRL

21-03-2013 | EXPIRA LA 22-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam o persoana deschisa, orientata catre client, disponibilitate pentru activitate in orice moment pentru a face fata tuturor solicitarilor.
De asemenea dorim sa aiba capacitatea de a elabora strategii de marketing care sa avantajeze firma, creearea unei retele de clienti fideli companiei, comunicare eficienta, adaptabilitate, punctualitate si abilitati de organizare a timpului.
Limba engleza la nivel avansat.
Pentru a evita pierderea timpului inutil , atat al nostru cat si al d-voastra ,rugam insistent sa aplice DOAR candidatii care intr-adevar au experienta in domeniul maselor plastice, care au mai lucrat in domeniu .
Multumim anticipat .


CERINTE

Trebuie sa fie inginer chimist, sa aiba experienta de minim 3 ani ( cunoasterea amanuntita a caracteristicilor produselor). Jobul presupune si strategii de marketing personalizat si abilitati de negociere. Mentinerea legaturii cu clientii firmei şi încasarea contravalorii facturilor.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania are un număr de 13 angajaţi care îşi desfăşoară activitatea în diverse domenii sub conducerea administratorului şi a directorului tehnic al societăţii.
Întreaga noastră atenţie este concentrată asupra Dumneavoastră, a clientului, iar prin misiunea organizaţiei noastre am stabilit criteriile ce trebuie să ne conducă în activitatea noastră de zi cu zi.
Declaraţia de misiune a firmei este de a fi recunoscuţi drept una dintre cele mai bune şi complete în oferirea de produse pentru producţie.