AGENT VANZARI (AV)

Revista 4cars si www.4-cars.ro

07-04-2008 | EXPIRA LA 07-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- indentificarea, ofertarea, negocierea, vinderea de spatiu publicitar in revista 4CARS si urmarirea ulterioara a desfasurarii contractului.

MAI MULTE DETALII PE http://www.4-cars.ro


CERINTE

- studenti sau absolventi de facultate
- persuasivi, dinamici, hotarati, spirit de initiativa
- experienta in vanzari de spatiu publicitar(reprezinta un avantaj, dar nu o conditie)
- pasionati de fenomenul auto
- posesori de carnet de conducere cat. B (reprezinta un avantaj, dar nu o conditie)


DESCRIEREA FIRMEI

REVISTA 4cars BUCURESTIUL IN SERVICII AUTO

Revista 4cars intrata in cel de al treilea an de aparitie, a aparut din necesitatea indentificata printre posesorii de autoturisme din Bucuresti si nu numai: o revista auto care sa-i reprezinte, sa le ofere acele informatii de care au nevoie (uneori chiar si fara sa-si dea seama), care sa-i indrume spre serviciile cele mai bune in ceea ce priveste cumpararea, vanzarea, intretinerea sau repararea autoturismului.
4cars satisface toate aceste nevoi a publicului sau si nu numai. Inca de la primele numere revista 4cars s-a dovedit un bun partener pentru cititorii sai astfel ca solitarile publicului tinta au impins-o la o dezvoltare peste asteptarile initiale. In acest moment, 4cars are un tiraj de peste 20.000 de exemplare lunar, difuzare controlata in peste 1000 de locatii din Bucuresti. Pentru mai multe detalii accesati pagina WEB: http://www.4-cars.ro