Agent vanzari

URGENT CURIER

18-07-2011 | EXPIRA LA 17-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Prospectarea pietei si identificarea de potentiali clienti
- Prezentarea unor oferte actualizate si cuprinzand toate serviciile oferite de firma (inclusiv aplicatia Urgent On-line)
- Negocierea conditiilor si incheierea contractelor de transport cu noi clienti
- Mentinerea relatiilor pozitive cu clientii existenti; urmarirea expeditiilor si interventia in momentul in care exista probleme


CERINTE

- Minim studii medii
- Cursuri de formare, preferabil Vanzari, Comunicare cu clientii, Abilitati de negociere
- Experienta minima 2 ani in domeniul vanzarilor, preferabil in vanzarea de servicii
- Tehnici de vanzare
- Abilitati de negociere
- Aptitudini de comunicare si lucru in echipa
- Atitudine orientata catre client
- Rezistenta la stress
- O buna cunoastere a geografiei tarii


DESCRIEREA FIRMEI

Urgent Curier a fost creat in anul 2004 ca raspuns la necesitatea pietii de a avea un serviciu de curierat care sa se adreseze strict firmelor mici si medii, aflate in crestere economica. Inca de la inceput, am adoptat sloganul : “Afacerea Dvs. URGENTa noastra!“ - ca o declaratie a intentiilor noastre. In toti acesti ani, am crescut alaturi de clientii nostrii avind in prezent 600 de autovehicule care deservesc 1970 localitati aflate in reteaua Urgent Curier, asigurind acoperirea nationala pentru orice tip de expeditie nationala cu livrare in 24 de ore, maximum 36. Cresterea Urgent Curier a insemnat si marirea numarului de angajati care au inteles filozofia noastra si, intotdeauna, in timpul orelor de serviciu,si nu numai, au pus interesele clientului / potentialului client mai presus de cele personale.