Agent vanzari

SC SUCCES NIC COM SRL

07-04-2011 | EXPIRA LA 07-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- isi creeaza portofoliu de clienti
- preia comenzi
- livreaza marfa
- intocmeste facturi
- incaseaza plati
- mentine relatiile cu clientii.


CERINTE

- experienta in vanzari
- cunostinte contabilitate primara: facturare
- cunoasterea evolutiei pietii
- abilitati native de comunicare/socializare
- dorinta de afirmare


DESCRIEREA FIRMEI

Compania SUCCES Nic Com a pornit de la o idee simplă de a iniţia o afacere în domeniul comerţului en-gross şi en-detail, care s-a dezvoltat de-a lungul timpului astfel încât astăzi deţine peste 120 de puncte de vânzare în 6 judeţe ale României. Toate acestea se datorează perseverenţei şi ambiţiei de a avea “succes”.

Compania a înţeles că succesul vine din a fi diferit şi apoi, din a fi pregătit să te schimbi din nou, fiind într-o continuă schimbare, îmbunătăţire şi expansiune. Firma Succes Nic Com s-a depăşit pe ea înşăşi, fără a da ocazia concurenţilor ca să facă acest lucru.

A respectat întotdeauna standardele naţionale şi internaţionale în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor, sloganul “Calitatea ne reprezintă, preţul ne recomandă” fiind aplicat în toate domeniile de activitate, fără nici o excepţie

Principiul privind practicarea celor mai mici preţuri de pe piaţă a caracterizat firma SUCCES Nic Com încă de la înfiinţare, fiind şi astăzi principiul de bază în ceea ce priveşte activitatea de comerţ şi nu numai.