Agent Vanzari

SC Pasconmat Construct SRL

24-03-2006 | EXPIRA LA 26-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

experienta minim 3 ani


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. PASCONMAT S.R.L. a fost infiintata in 1996, in Halchiu ¿ Brasov si este specializata in lucrari de constructii, amenajari interioare si, de asemenea, in productia si comercializarea articolelor necesare amenajarilor interioare si a productiei de mobilier.
Pentru o extindere si o imbunatatire a domeniului de activitate, din luna ianuarie 2004, din compania SC Pasconmat SRL s-au infiintat trei societati: SC Pasconmat Construct SRL, SC Pasconmat Comimpex SRL, SC Pasconmat Prodmob SRL.
SC PASCONMAT CONSTRUCT SRL, avand ca obiect principal de activitatea constructii de cladiri sau parti ale acestora, genul civil.
Domeniul nostru principal de activitate consta in activitatea de constructii, productia de structuri spatiale din lemn si tamplarie, productie de mobila si producerea de usi masonite cu ajutorul unei linii proprii de productie.
Pentru realizarea structurilor spatiale din lemn utilizam tehnologie de cel mai ridicat grad, fiind licentiati in utilizarea tehnologiei MiTek, lider mondial in calculul de structuri spatiale (70% din piata mondiala ).
Baza logistica MiTek face posibila calcularea rezistentei si realizarea detaliiilor de executie la standard occidental si intr-un timp foarte scurt
Toata activitatea de constructii se desfasoara dupa proceduri de lucru conform cu ISO 9001/2000 si cu principalele standarde si reglementari legate de constructii.