Agent vanzare

FocusNet SRL

28-08-2008 | EXPIRA LA 03-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Prezentarea ERP Manager Financiar catre potentiali clienti, incheierea de contracte, mentinerea relatiei cu clientii pe perioada de implementare si post implementare


CERINTE

- studii superioare economice, preferabil cu specializarea marketing
- experienta in marketing de minimum 2 ani.
- o buna cunoastere a domeniului de activitate a companiei
- bune abilitati de operare PC
- limba engleza (nivel avansat)
- cunoasterea altor limbi straine si detinerea permisului de conducere constituie un avantaj
- persoana dinamica, cu aptitudini de lider
- bune abilitati de comunicare si de negociere
- disponibilitate pentru deplasari si program prelungit


BENEFICII OFERITE

- salariu atractiv si bonusuri in functie de performanta


DESCRIEREA FIRMEI

FocusNet este o companie cu capital integral rom?nesc ?n plina ascensiune av?nd ca principal obiectiv furnizarea de solutii de software economic care sa raspunda nevoilor clientilor nostri. Calitatea, siguranta, flexibilitatea, accesibilitatea si mai ales usurinta ?n folosire fac din produsele furnizate de noi solutiile ideale pentru satisfacerea deplina a cerintelor existente pe piata.

Experinta ne arata ca timpul de folosire a unei aplicatii trebuie sa fie c?t mai scurt, de aceea prin solutiile furnizate de noi ?ncercam sa usuram si sa dinamizam activitatea clientului. Totodata avem certitudinea ca aplicatiile furnizate de noi se apropie cel mai mult de conceptul \"One-Click-Away\".

Solutiile FocusNet se adreseaza ?ntreprinderilor medii si mari din toate sectoarele industriale si comerciale, administratiilor publice si companiilor prestatoare de servicii.

Datorita cerintelor clientilor nostri de a furniza odata cu implementarea solutiilor software si platforma hardware necesara, FocusNet distribuie si tehnica de calcul. Gama de produse oferite acopera ?ntregul spectru de componente si periferice, plec?nd de la simpla livrare a unui PC, la solutiile complexe de dotare a unui sistem informatic, solutii business la nivel de companie.