Agent Turism Independent

Perfect Tour SRL

17-10-2010 | EXPIRA LA 23-10-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

.


CERINTE

In aceasta perioada de scadere economica in care salariile sunt reduse, cea mai buna solutie este ca tu sa cauti un al doilea job, o colaborare, o sansa sa iti maresti veniturile.

Daca esti un impatimit al calatoriilor, pasiunea ta poate deveni o sursa de castig suplimentar.

Programul se adreseaza in mod direct profesorilor, si persoanelor care lucreaza in sistemul bugetar, care vor sa isi valorifice resursele si abilitatile, si de ce nu, sa faca ceva nou.

Perfect Tour iti ofera acum un program unic pe piata romaneasca , un program de incentivare pentru calatoriile tale si pentru clientii pe care tu ii recomanzi.

Tot ce ai de facut este sa cauti, sa gasesti, sa castigi. Ofera-ti aceasta sansa tu sa cresti, si sa pasesti intr-un nou domeniu de activitate.
Noi iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru promovarea produselor noastre, si un program atractiv de recomensare.

Aplica chiar acum pentru mai multe detalii!


DESCRIEREA FIRMEI

Perfect Tour este o companie cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice.
Perfect Tour este agentia tour-operatoare care a cunoscut cea mai rapida dezvoltare pe piata de turism a ultimilor ani si cuprinde cea mai vasta retea proprie de agentii de turism din Romania, avand o reprezentare larga pe intreg teritoriul tarii, astfel:

- 9 filiale Perfect Tour tour-operatoare in principalele orase resedinta de judet ale tarii (Cluj-Napoca, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Galati, Timisoara, Alba-Iulia, Tulcea, Constanta);
- 50 de agentii Pelegrin in toate resedintele de judet, precum si in 8 locatii din Bucuresti, complet operationale si specializate in principal pe comercializarea de produse low-cost;
- 70 agentii partenere revanzatoare pe intreg teritoriul Romaniei.