AGENT TICKETING

Go Travel International

18-03-2007 | EXPIRA LA 24-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajatul va fi responsabil de contactul direct cu clientii, incepind de la prezentarea ofertelor turistice si pina la intocmirea documentelor de calatorie.

Agentul de ticketing are urmatoarele responsabilitati:
- face rezervari utilizand sistemul WorldSpan
- stabileste preturi speciale, oferte


CERINTE

Pentru Agentia de turism GO TRAVEL INTERNATIONAL candidatul ideal trebuie sa detina experienta in activitatea de agent de turism (minim 6 luni).
De asemenea, trebuie sa fie o persoana organizata,serioasa, competenta, rezistenta la stres, adaptabila, cu spirit de echipa si cu simt al umorului, cunoscatoare de limbi straine (in principal engleza, orice limba straina cunoscuta in plus reprezentind un avantaj). O conditie esentiala este capacitatea de comunicare si capacitatea de convingere, eficienta in vinzari.

Cunoasterea sistemului de rezervare Worldspan este esentiala.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv;
- Dezvoltarea intr-o companie tanara si ambitioasa.


DESCRIEREA FIRMEI

Go Travel International este o firma tanara pe piata turistica romaneasca care isi propune satisfacerea necesitatilor si exigentelor clientilor prin intermediul unor servicii de standard international. Calitatea acestor servicii, promptitudinea si permanenta atentie acordata clientului sunt unele din atuurile pe care ne bazam pentru a va oferi asistenta de cea mai buna calitate.

In ceea ce priveste serviciile oferite, dorim sa va informam despre urmatoarele:

1. Rezervari transport aerian
Go Travel International va ofera bilete de avion pentru toate companiile aeriene pe orice ruta interna si externa la tarife preferentiale; de asemenea compania noastra ofera posibilitatea de bilete electronice pentru toate companiile care permit acest lucru.

2. Rezervari cazare hoteluri atat in Romania cat si in marile orase ale lumii la tarife negociate.

3. Rezervari on line prin intermediul site-ul nostru www.go-travel.ro, dandu-va astfel posibilitatea de a va crea propria rezervare in maxim 3-4 minute, reducand considerabil timpul acordat in mod normal pentru un astfel de serviciu.

4. Pachete turistice \"corporate\"