AGENT SECURITATE Magazine si Benzinarii

S.C. Global Security Sistem S.A. - Rompetrol Group

08-07-2010 | EXPIRA LA 14-07-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Global Security Systems angajaza pentru Bucuresti (numai din Bucuresti si localitatile imediat invecinate) agenti de securitate in urmatoarele conditii:

Aptitudinea dominanta a viitorului agent de securitate trebuie sa fie adaptabilitatea si capacitatea de intergrare intr-o organizatie cu un regim militarizat. Agentul de securitate este mult mai mult decat un simplu paznic. Responsabiliatea agentului de securitate este aceea de a respecta consemnul general si particular al obiectivului in care este planificat, de a aduce aportul personal in atingere unui nivel optim al activitatii de securitate si mai ales de a satisface pe deplin nevoile beneficiarului pentru servicii de securitate.


CERINTE

-Educatie:minim 8 clase.
-Experienta: minim 6 luni in domeniul paza, sau minim 3 luni agent securitate in magazine si/sau benzinarii
-Calificare "Agent paza si ordine" obligatorie
-Caracter deschis, sinceritate si integritate morala
-Cazier curat, recomandari bune de la anterioarele locuri de munca
-Ambitie si forta de munca
-Dorinta de a avansa pe merit
-Disponibilitate la program inegal de lucru (in schimburi)

Atat programul de lucru cat si conditiile de angajare, nu sunt negociabile, ele reprezinta cerinte ale unor obiective importante iar depunerea candidaturii dumneavoastra presupune acceptarea acestor conditii. Functie de obiectivul in care veti fi planificat, turele inegale pot avea urmatorul program: 8/16, 16/32, 12/36, 12/24/12/48, 24/72.


BENEFICII OFERITE

-Pachet salarial motivant (incluzand plata orelor suplimentare si de noapte)
-Asigurare medicala
-Echipamente profesionale
-Analize medicala medicina muncii gratuite(la angajare si periodic)
-Mediu de lucru motivant, sistematizat, profesionist, la standarde inalte
-Posibilitati reale de promovare in functie de rezultate
-Posibilitatea urmarii unor cursuri de calificare/perfectionare gratuit pentru angajatii inca necalificati, dar care dovedesc aptitudini deosebite care ii recomanda pentru functia de agent securitate.
-Contract de munca pe perioada nedeterminata dupa perioada de evaluare.


DESCRIEREA FIRMEI

Global Security Systems, infiintata in 1999, este o companie privata de servicii de paza si protectie. Din anul 2002 a devenit parte a Grupului Rompetrol, care detine 51% din actiunile companiei.

GSS este unul dintre membrii fondatori si principalii sustinatori ai Asociatiei Romane a Industriei de Securitate, asociatie care respecta si impune standarde profesionale de varf. Acestei calitati i se adauga si recunoasterea, in calitate de membru, al Fundatiei Internationale a Ofiterilor de Paza si Protectie din SUA.

Global Security Systems asigura paza si protectia unor obiective industriale din domeniul petrolier - rafinarii, conducte de transport produse petroliere, statii de benzina, depozite de petrol si produse petroliere, dar si pentru alte categorii de locatii industriale.

Compania opereaza in Bucuresti si in cele 14 subsidiare din Romania prin mai mult de 700 de agenti de paza si securitate, pompieri, tehnicieni ai sistemelor de securitate electronica precum si alte categorii de personal prestator de servicii.

Global Security Sistem este shareholder si subsidiara a A.S. Advanced Security AG, companie germana cu sediul la Munchen, cu 28 de subsidiare in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, la acestea mai adaugandu-se Rusia, Turcia, Bosnia-Hertegovina.

S.C. Global Security Systems S.A
Sediu social: Bucuresti, Calea Victoriei, nr 222, Bloc D6, etaj 1, camera 104
Punct de lucru: Bucuresti, str. Ilie Gripescu, nr. 1, sector 5
Centrul operational Constanta: DJ 226, Km 23, Navodari, Jud. Constanta