AGENT PROCEDURAL

LIBRA BANK SA

06-11-2007 | EXPIRA LA 06-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Recupereaza, pe cale amiabila, sumele restante aferente contractelor de credit.

- In vederea recuperarii debitelor restante, face deplasari la domiciliul clientilor precum si la firmele angajatoare informand clientii verbal si in scris asupra sumelor datorate bancii in baza contractelor de credit incheiate cu aceasta.

- Preia declaratia in scris a clientului in cazul sesizarii de frauda sau a oricaror modificari in datele inscrise in dosarul de credit.

- Intocmeste si remite zilnic rapoarte privind situatia creditelor restante.

- Contractul de munca este pe perioada determinata (3 luni) cu posibilitate de prelungire


CERINTE

- Studii medii/ superioare;
- Cunoasterea limbii engleze (nivel conversational);
- Cunostinte de PC.


DESCRIEREA FIRMEI

Misiunea noastra este sa oferim cele mai potrivite solutii financiare pentru specialistii din segmentul profesiunilor liberale si pentru antreprenorii din segmentul firmelor mici si mijlocii.
Pentru aceasta, dorim sa punem la dispozitie clientilor o echipa de oameni talentati si motivati, pregatiti sa ii asiste. Este convingerea noastra ca succesul si performanta in mediul bancar se realizeaza nu doar prin oferirea de servicii de calitate ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate financiare de lunga durata cu clientii nostri. De aceea, LIBRA BANK este mai mult decat o institutie financiara. Este un partener si un prieten care intelege clientul.