Agent pentru Case de Marcat

Sedona ALM SRL

21-12-2006 | EXPIRA LA 27-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Deplasari pe teren (in Bucuresti) pentru efectuarea reviziei lunare la casele de marcat, interventii la solicitarile clientilor, efectuare de reparatii simple la aparate, incasare facturi, vanzari. Angajatul trebuie sa invete programarea caselor de marcat, conectarea acestora la pc si sa instruiasca utilizatorii despre folosirea lor.
- Deasemenea trebuie sa tina o legatura stransa cu clientii si sa fie un bun negociator si agent de vanzari.
- Programul de lucru este in principiu intre 9:00 si 18:00, dar este flexibil, ideal pt examene sau alte obligatii ocazionale.


CERINTE

- Inclinatii catre electronica, cunostinte minime hardware si software, disponibilitate pentru a acapara multe cunostinte in domeniu, disponibilitate pentru deplasare atat cu transportul in comun cat si cu autoturismul (carnet categoria B), prezenta placuta, punctualitate, seriozitate.
- Nivel minim de studii: liceu.


BENEFICII OFERITE

- Salariul este de 700 Lei, cu bonus 50 Lei pentru fiecare client nou gasit. Angajatul va primi telefon si masina, dar aceasta nu de la inceput.


DESCRIEREA FIRMEI

Comercializare si service de solutii pentru comert: case de marcat, cantare electronice, cititoare coduri de bare, sisteme POS, masini de numarat bani, etc. Oferim o gama bogata de servicii vanzare si post-vanzare.