AGENT PENSII PRIVATE ALLIANZ-TIRIAC

ALLIANZ Pensii Private

24-06-2007 | EXPIRA LA 24-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Va oferim oportunitatea unor castiguri de cel mai inalt nivel, in regim part-time, in cadrul reprezentantei din Romania a celui mai mare grup de servicii financiare din Europa: ALLIANZ S.E.
Colaboratorul nostru cu rol de Agent Pensii Private ALLIANZ-TIRIAC promoveaza ,conform cu standardele companiei, produsele de Pensii Private Obligatorii&Facultative ALLIANZ-TIRIAC.


CERINTE

-Comunicativitate, abilitati relationare inter-personala
-Disponibilitate spre perfectionare continua
-Atitudine orientata spre succes


BENEFICII OFERITE

-Comisioane de top
-Traininguri gratuite
-Posibilitati de avansare in cadrul companiei


DESCRIEREA FIRMEI

Marca Allianz este reprezentata in peste 70 de tari ale lumii, reteaua de entitati economice care formeaza Allianz Group ridicandu-se la circa 700 de companii-membre. Cele aproximativ 170.000 de persoane care lucreaza in cadrul Allianz Group ofera servicii financiare integrate, la standarde internationale, unui numar de peste 60 de milioane de clienti de pe intregul mapamond. Pe fiecare dintre segmentele de activitate pe care opereaza – asigurari de bunuri si raspundere, asigurari de viata si de sanatate, operatiuni bancare, respectiv administrarea activelor – Allianz Group a capatat recunoasterea internationala pentru profesionalismul si expertiza reprezentantilor sai, pentru siguranta financiara a afacerilor pe care le deruleaza.