Agent livrare

Montero Grup

08-08-2008 | EXPIRA LA 14-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

-La In primire, din depozit, sub semnatura, coletele sigilate ale clientilor de pe traseul alocat si raspunde de integritatea acestora pe tot traseul;
-Livreaza zilnic comenzile de pe traseul alocat si incaseaza sumele datorate de client cu respectarea clauzelor contractuale ori a condtiilor generale de plata (pentru clientii fara contract) ori a dispozitiilor coordonatorului de livrare;
- Asigura livrarea produselor in buna stare si in timp util catre clienti si obtine semnatura si stampila clientului pe exemplarul rosu al facturii de livrare (care se returneaza depozitului Montero);
- Preda zilnic coordonatorului de expeditie centralizatorul coletelor insotit de:
-facturile (exemplarul rosu) semnate si stampilate de client;
-coletele nelivrate – insotite de procesele verbale de justificare;
-retururile de marfa pe proces verbal semnat si stampilat de catre client;
-alte documente justificative pentru situatii exceptionale (de exemplu furturi, accidente).
- Preda zilnic sumele incasate la casierie, participand la intocmirea monetarelor;
- Receptioneaza cantitativ si calitativ marfa de la furnizori. Impreuna cu factura se ridica de la furnizor si copii ale buletinelor de analiza ale produselor receptionate.
- Descarca si preda produsele si documentele aferente la serviciul receptie. Raspunde de diferentele între factura si cantitatea predata aparute pe parcursul transportarii.
- Raspunde de securitatea marfii, banilor si a documentelor ce intra in responsabilitatea lor pe toata perioada distributiei.


CERINTE

- permis de conducere categoria B;
- experienta in conducere;
- cunoastera Bucurestiului si a provinciei;
- studii: liceu (min);
- abilitati de comunicare
- agresivitate/dominanta crescuta
- apect fizic placut


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintat in aprilie 1993, Montero Bucuresti a devenit in scurt timp, unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse farmaceutice din Romania.
Montero are acum relatii comerciale cu mai mult de 60 producatori internationali de medicamente si cu 150 producatori locali oferind mai mult de 5000 produse farmaceutice pe piata romaneasca. Montero acopera prin filialele sale cele mai importante zone din tara: Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara.