Agent Imobiliar - Departament Comercial Proprietati Imobiliare

ROMTELECOM

28-01-2014 | EXPIRA LA 27-02-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Identifică clienţi (direct sau prin intermediul agenţiilor imobiliare); elaborează si dezvoltă portofoliul de clienţi.
Identifică nevoile si solicitările clienţilor si le prezintă spaţiile direct sau prin intermediul agentiilor imobiliare.
Este responsabil de segmentarea portofoliului de spaţii, de intocmirea şi/sau centralizarea acestuia.
Identifică portofoliul spaţiilor disponibile.
Analizează piata imobiliară, tendinţele pieţei si noile oportunitaţi, elaborează şi actualizează baza de date conţinand tarife de piaţa in zonele în care exista spaţii disponibile.
Centralizează si elaborează prezentari ale spaţiilor disponibile.
Întocmeşte strategia de comunicare si promovează spaţiile disponibile (banner-e, internet, agenţii imobiliare, website Proprietati Imobiliare, etc.).
Întocmeşte si negociază oferte si contracte de închiriere/vanzare/cumparare.
Este responsabil de semnarea contractului de către reprezentanţii Romtelecom şi monitorizează semnarea contractului şi a documentelor ce fac parte integranta din acesta, de catre client.
Este responsabil de implementarea contractului comercial, respectiv verificarea operationalizarii garantiei bancare sau alte garantii prezentate de catre client in favoarea Romtelecom si predarea spatiului catre client in conditiile si termenii contractuali negociati.
Întocmeste studii de fezabilitate pentru clădirile din aria sa de resposabilitate.
Menţine si monitorizează activitatea agenţiilor imobiliare cu care exista contracte de colaborare incheiate si propune masuri de optimizare a reţelei de agenţii.
Identifică oportunităţi de dezvoltare imobiliară.
Renegociază/reinnoieste/finalizeaza contractele existente şi incheie (elaborează) precontracte de inchiriere;
Identifică/trateaza si solutioneaza nevoile si solicitarile clienţilor in vederea retenţiei acestora în portofoliul clienţilor Romtelecom.
Analizează portofoliul din punct de vedere al contractelor - spaţiilor, propune si identifica noi oportunităţi (clienţi) pentru spaţii ce fac obiectul unor contracte existente defavorabile Romtelecom.
Negociază termenii si condiţiile de închiriere/vânzare/cumpărare şi încheie (elaborează) precontracte de închiriere/vânzare/cumpărare cladiri si terenuri, în limitele sale de responsabilitate.
Solicita si analizeaza (in vederea incheierii contractului de inchiriere) raportul functiunii de Managementul Riscului privind gradului de risc financiar al clientilor.
Identifică spaţii în funcţie de cerinţele/specificaţiile clientului intern; negociază termenii si condiţiile si încheie precontracte.


CERINTE

Studii superioare (economice, management, marketing, tehnice- constructii)
Reprezinta un plus cursuri de specializare in: vanzari, negociere, marketing, brokeraj imobiliar sau altele relationate (evaluare imobiliara- atestat ANEVAR), management de proiecte)
Experienţă de minimum 3 ani în domeniul vanzarilor, aria imobiliara reprezinta un plus (închirieri, vânzări, proiecte de dezvoltare imobiliară);
Experienta de colaborare cu agentii imobiliare (sau chiar experienta anterioara de lucru intr-o agentie imobiliara), investitori, dezvoltatori imobiliari, etc.;
Experienta in urmarirea bugetelor sau gestionarea de proiecte imobiliare (prin urmarire de indicatori financiari, planuri de afaceri, cash-flow-uri, etc.);
Reprezinta un plus coordonarea de oameni/echipe, fie ierarhic, fie matricial;
Limba engleză: scris/vorbit nivel avansat;
Abilităţi operare PC şi de lucru cu diverse programe: Word, Excel, Power Point, MS. Project;
Capacitatea de a lucra în condiţii de sarcini multiple ce necesită prioritizare;
Orientare către client, orientare către rezultate, abilitatea de a lucra în echipă;
Persoană activă, foarte organizată şi structurată cu spirit de initiaţivă, capabilă să coordoneze şi să gestioneze mai multe activitati în acelaşi timp;
Capacitatea de a face faţă unui mediu de lucru dinamic, în continuă schimbare;
Excelente abilităţi de comunicare verbală şi în scris, relationare interumana;
Excelente abilitati de persuasiune si negociere in procesul de tranzactionare comerciala;
Permis de conducere categoria B
Disponibilitatea de a calatori


DESCRIEREA FIRMEI

Romtelecom este o companie in miscare pe piata comunicatiilor din Romania. In ultimii ani Romtelecom a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privata, conectata la tehnologia sofisticata a acestui mileniu.
Compania ofera astazi servicii de incredere, inovatoare si usor de folosit, de la traditionala telefonie fixa, la Internet de cea mai buna calitate, dar si cel mai sigur spatiu de gazduire de date din Romania, servicii combinate de date si voce si un program permanent controlat si imbunatatit de Customer Care.
Si transformarea continua ...