Agent de vânzări directe

BINKI IMPEX

14-03-2014 | EXPIRA LA 16-03-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Urmăriţi filmuleţul de mai jos:
http://www.youtube.com/watch?v=LAo-DmzdvK0
Aveţi dubii că puştiul ar putea să vândă orice, oricui, pe bani mulţi? Comerţul direct este primul pas într-o carieră de succes în vânzări.
Dacă obiectivul tău este să înveţi despre marketing, vânzări şi antreprenoriat, să câştigi nelimitat în funcţie de cât munceşti şi să ai timp pentru pasiuni, studii sau orice îţi trece prin cap,
Dacă eşti carismatic, deschis la minte, optimist,
Dacă ai nevoie de bani,
Atunci eşti candidatul ideal.
Restul, înveţi de la noi pe parcurs.


CERINTE

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Căutăm oameni pentru vânzări directe. Strategia de vânzări o stabilim împreună.
Produsele sunt uzuale, necesare, se adresează tuturor. Trebuie doar să ai puţin curaj şi să vrei să ieşi din zona de confort.
Câştigi in funcţie de cum munceşti. Se lucrează pe bază de comision. La finalul zilei ştii exact cu câţi bani pleci acasă. Dacă îţi dai interesul, te alegi şi cu 200 de lei pe zi.
Îţi promitem că o să înveţi mai multe decât în orice internship pe vânzări. Ne întâlnim la o un ceai, discutăm, dezvoltăm.
Jobul se adresează oricui. Preferăm tineri inteligenţi (şi noi suntem la fel), care nu sunt tocmai adepţii vieţii corporate cu program de o mie de ore pe zi. Preferăm oameni cu spirit antreprenorial. Nu ne interesează dacă eşti ca Becali sau ca Ţiriac. Fiecare om are farmecul lui. Noi vrem să îl descoperim pe al tău.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o firmă de comerţ internaţional în continuă expansiune.