Agent/Consilier/Broker imobiliar

Abc Invest

01-04-2013 | EXPIRA LA 03-04-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca nu iti este frica de munca ,doresti o indepententa financiara si o cariera in domeniu imobiliar noi suntem solutia dumneavoastra.
Compania noastra este o companie caracterizata prin profesionalism si seriozitate avand o activitate vasta in domeniul imobiliar fiind construita din oameni cu o experienta veche in domeniu.


Ce oferim noi nu e un loc de munca in cadrul companiei noastre ci o colaborare.Noi oferim cunostintele si resursele companiei, dumneavoastra forta de munca.In schimbul unei taxe lunare noi va oferim tot suportul necesar demararii unei afaceri in domeniu sub umbrela companiei noastre,castigul revenind 100% dumneavoastra noi ocupandu-ne doar de publicitatea si pregatirea voastra.

Nu e necesara experienta in domeniu ci doar dorinta de a invata si evolua


Noi va oferim:

-Publicitate pe mai multe site-uri de profil
-training;
-suport;
-sustinere in dezvoltarea personala si profesionala pe parcursul carierei.

Castigurile sunt in functie de cat efort depuneti ele fiind nelimitate din punctul nostru de vedere.

Comision 100%,dumneavoastra decideti cat,cum si unde munciti noi percepand doar o taxa pentru administrarea afacerii dumneavoastra


CERINTE

Seriozitate
Dorinta de a dezvolta o afacere proprie


BENEFICII OFERITE

Comision 100%
suport
training

Totul in schimbul unei taxe de administrare


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra este o agentie imobiliara in continua dezvoltare cu o experienta vasta in domeniul imobiliar din Bucuresti.Aceasta isi desfasoara activitatea in toate sectoarele din Bucuresti ,atat in inchirieri cat si in vanzari locuinte,terenuri si spatii comerciale.