Agent Colectare Directa Debite (FIeld Collector)

Top Factoring

27-02-2010 | EXPIRA LA 05-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea postului / responsabilitati post

- Aplica procedura de colectare specifica Top Factoring si legislatia in vigoare, efectuand activitati de colectare debite pe cale amiabila prin contactarea debitorilor direct la domiciliul acestora;
- Negociaza termene ferme si identifica solutii optime de plata;
- Monitorizeaza si actualizeaza sistemul de date pe baza informatiilor nou obtinute ca urmare a investigatiilor intreprinse.


CERINTE

- Experienta anterioara in servicii de colectare creante - constituie un avantaj;
- Experienta anterioara de min 1 an de munca de teren - constituie un avantaj;
- Persoana organizata cu foarte bune abilitati de comunicare, negociere si gestionarea a situatiilor neprevazute;
- Rezistenta la stres;
- Cunostinte utilizare PC.


BENEFICII OFERITE

- Sistem de bonificatie foarte motivant direct proportional cu rezultatele individuale;
- Bonus de performanta in concordanta directa cu rezultatele individuale;
- Posibilitatea de a lucra intr-un mediu profesionist, dinamic.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Factoring este unul dintre liderii pietei autohtone de servicii financiare. Avantajul nostru competitiv consta in asigurarea unui management inteligent al creantelor neincasate, prin colectarea de o maniera corecta a debitelor, atat de la persoane fizice, cat si de la companii. Referitor la aria geografica, avem capacitatea de a actiona pe tot cuprinsul Romaniei si in alte 24 de tari europene.

Alaturandu-va echipei Top Factoring veti beneficia de un mediu de lucru profesionist si dinamic si de sansa dezvoltarii durabile a carierei.

Postul de AGENT COLECTARE DIRECTA DEBITE este valabil pentru urmatoarele orase: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia-Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Cluj-Napoca, Constanta, Covasna, Craiova, Drobeta-Turnu-Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Miercurea-Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Resita, Rimnicu-Vilcea, Satu-Mare, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Timisoara, Tirgu-Mures, Tulcea, Vaslui, Zalau.