AGENT BROKERAJ SANSA UNICA IN VIATA CU REFORMA PENSIILOR

agero

13-09-2007 | EXPIRA LA 13-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea postului:
Acesta este un mesaj care contine niste informatii ce te pot ajuta sa castigi de pe urma REFORMEI PENSIILOR in Romania cum de altfel s-a intamplat in tot restul Europei. Daca nu prezinta vreo importanta pentru tine, sterge-l.
- Pilonul II de pensii private obligatorii va incepe pe data de 17 SEPTEMBRIE 2007 si se va desfasura pe o perioada de 4 luni, pana in 17 ianuarie 2008.
- Toti angajatii cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani sunt obligati sa adere la unul dintre fondurile de pensii private autorizate, iar in cazul in care nu o fac, vor fi distribuiti unui fond ales de computer.
- Angajatii cu varsta cuprinsa intre 35 si 45 de ani nu sunt obligati, dar pot opta pentru un fond de pensii privat adica pot semna aceasta adeziune si vor primi pensie atat de la stat cat si din acest fond sau vor ramane sa contribuie la sistemul traditional de pensii traditional si vor primi pensia de la stat.
- Toate firmele cu fonduri private care sunt acreditate de stat sa participe la aceasta reforma au agenti colaboratori care primesc un comision fix pentru fiecare adeziune adusa.
- Daca iti surade o oferta de colaborare cu o astfel de firma care are la baza comisioane, acest mail iti furnizeaza cateva informatii esentiale.
DACA VREI S-O FACI.. FA-O CU CAP!
- De ce este diferita aceasta oferta de celelalte? Pentru ca iti propunem sa castigi impreuna cu o echipa de oameni formata de tine. In timp ce angajatii altor firme castiga doar pentru adeziunile stranse de ei, tu vei castiga si de pe urma adeziunilor aduse de colaboratorii din echipa ta. Crede-ma, cand strang mai multe maini, se umple mai repede sacul.
- CE TREBUIE SA FACETI, TU SI ECHIPA TA:
1. sa gasiti cat mai multi angajati (18-45 ani) ;
2 .sa le prezentati fondurile disponibile si sa-i ajutati sa aleaga unul dintre fonduri;
3. si sa completeze formularul de aderare.

Lucram cu cei mai importanti administratori de fonduri:
- ALLIANZ-TIRIAC,
- INTERAMERICAN,
- GENERALI,
- BANCA TRANSILVANIA - AEGON,
si sutem in tratative cu: agentia aviva.
Ei sunt cei care platesc toate aceste comisioane.

NOTA :
VEI LUCRA CU AGENTIA CARE PLATESTE CEL MAI BINE DE PE PIATA !
TU ESTI SINGURUL CARE DECIDE VIITORUL TAU.
LA SFARSITUL CAMPANIEI POTI ALEGE SA RAMAI IN SISTEM SI VEI PUTEA VINDE ORICE : ASIGURARI DE VIATA, PENSII FACULTATIVE, RCA, CASCO, ASIGURARI CASA, CREDITE ETC.

CONCLUZIE:
NU SE PUNE PROBLEMA DACA VEI CASTIGA BANI , CI CAT VEI CASTIGA!
DANA : 0722 317 453 sau
0723 198 740


CERINTE

- varsta peste 18 ani
- bune abilitati de comunicare
- persoana hotarata ambitioasa tenace organizata,
care vrea sa isi construiasca pas cu pas o cariera de succes


DESCRIEREA FIRMEI

vanzari