Agent achizitii

NCH Advisors INC

20-11-2008 | EXPIRA LA 26-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Scopul postului este acela de a contribui la realizarea unei retele de panouri pentru afisaj publicitar. Pentru aceasta titularul postului va avea urmatoarele atributii:
- identifica locatii potrivite pentru amplasarea panourilor publicitare
- identifica proprietarii terenurilor
- negociaza achizitia/inchirierea suprafetei necesare pentru amplasarea panourilor
- incheie contractele de achizite/inchiriere
- urmareste intocmirea dosarelor de autorizare a constructiilor in relatie cu autoritatile locale


CERINTE

- studii superioare finalizate - constituie avantaj specializarea tehnica (Politehnica, ASE)
- experienta in relationarea cu persoane cu diferite statute sociale
- experienta in lucrul direct cu institutii ale statului (Primarii, Administratie Financiara)
- experienta anterioara de minim 1 an in sarcini ce cumuleaza responsabilitati din: vanzari directe, negociere, aspecte juridice constituie avantaj important experienta in domeniul publicitatii si al pietei imobiliare
- persoana energica, proactiva, cu spirit de observatie si cu reale abilitati de comunicare
- disponibilitate pentru deplasari in zona de sud a tarii (constituie avantaj cunoasterea drumurilor nationale; un minim de 10.000 km parcursi)


BENEFICII OFERITE

- telefon mobil, masina de serviciu
- salariu fix + comision
- posibilitatea de a accede la o pozitie manageriala


DESCRIEREA FIRMEI

NCH Advisors, Inc. este cel mai mare investitor de portofoliu, administrand investitiile Broadhurst Investments Limited in Romania.

New Century Holdings se afla pe piata romaneasca din anul 1994, iar in prezent administreaza participatii majoritare si minoritare la peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate.

Portofoliul de participatii majoritare administrat de NCH Advisors, Inc. in Romania acopera o mare diversitate de domenii precum: industria alimentara (grupul Vel Pitar), real estate (retelele United Capital, Winmarkt si IMS Proprietati), banci (Libra Bank), IT/internet (Netbridge, Active Soft), productie si servicii industriale (Elpreco, Electroaparataj, Anticorosiv, Spiact, Sudarec, UMEB, Romlux).

New Century Holdings administreaza investitii in 11.000 de locuri de munca, unde isi desfasoara activitatea specialisti de prima mana din cele mai diverse profesii: inginerie, resurse umane, marketing-vanzari, finante-contabilitate, drept, management si dezvoltarea afacerilor, IT&C, project management, management operational, controlul calitatii si altele.

NCH Advisors, Inc. isi dezvolta echipa reprezentantei din Bucuresti.