Administrator sistem si retea

SC ULTRA VISION SRL

02-11-2019 | EXPIRA LA 02-11-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Sa puna in practica servere hardware sau virtuale si sa coordoneze infrastructura de retea si schimbarile de sistem, inclusiv extinderi si imbunatatiri.

- Sa monitorizeze, testeze si sa actualizeze procedurile, problemele de performanta sau securitate si sa planificie schimbarile de sistem.

- Sa asigure suport tehnic si instructaj pentru eventualele probleme survenite din modificarile de retea, proiecte de sistem, actualizari de politica si alte intrebari relevante

-Pro-eficient in a implementa schema statiilor de lucru la standarde ale industriei incluzand configuratiile server/client relevante sarcinilor.

- Activitatea se va desfasura la sediul clientului din Bucuresti.


CERINTE

- Experienta intre 1-5 ani (Junior, Mid-level) ca administrator de sistem, inclusiv retelistica, hardware pentru server, sisteme de operare, email si statii de lucru.
- Sa opereze arhitecturi de sistem cu caracteristicile si componentele aplicabile pentru platformele/sistemele de operare instalate.

- Arhitecturi de retea pe diverse protocoluri (DNS, e-mail, etc).

- Principii, practici si metodologii de administrare de sisteme si retele, dar si mentenanta, inclusiv configurarea, operarea sistemului retelei, schema tehnica pentru securitate si imbunatatiri de performanta.

- Concepte de design tehnologic pentru Internet/Intranet.

- Practici de securitate, configurare firewall si router.

- Analiza de retea si depanare.
- Rezistenta la stres.


DESCRIEREA FIRMEI

Alte activitati de servicii informationale