ADMINISTRATOR GESTIUNE

Medicover Rombel SRL

07-06-2008 | EXPIRA LA 13-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana angajata ca ADMINISTRATOR GESTIUNE in cadrul laboratorului Synevo va receptiona, depozita si trimite catre dep. interesate produsele livrate de catre furnizori
( reactivi, consumabile si alte materiale ), verificand termenele de valabilitate si in acelasi timp, va pregati pentru transport materialele destinate consumului in laboratoarele Synevo din tara.
Va mentine bunele relatii cu furnizorii companiei si va chestiona departamentele cu privire la estimarea cantitatilor necesare de materiale in vederea efectuarii comenzilor.


CERINTE

Candidatul /a la postul de ADMINISTRATOR GESTIUNE in cadrul laboratorului Synevo va fi o persoana energica, cu experienta in gestionarea unui depozit de materiale, riguroasa in completarea formularelor necesare desfasurarii activitatii si capabila sa evalueze necesarul de materiale si consumabile al tuturor departamentelor client.
Va fi absolvent/a de cel putin studii medii, si va avea un cazier curat.
Va avea abilitati de comunicare si relationare;


BENEFICII OFERITE

Oferta salariala, care cuprinde, pe langa salariu si multe beneficii conexe.

Mentionam ca doar candidatii considerati exigibili vor fi contactati. De asemenea, mentionam ca SC MEDICOVER ROMBEL SRL va pastra confidentialitatea asupra datelor dvs. cu caracter personal pe care le puneti la dispozitie prin CV-urile transmise, in conformitate cu prevederile legii 677/ 2001.


DESCRIEREA FIRMEI

www.synevo.ro