ADMINISTRATOR CREDITE

LIBRA BANK SA

09-01-2008 | EXPIRA LA 08-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Verifica documentatia de credit si se asigura ca aceasta indeplineste conditiile stipulate in normele interne ale bancii.
- Se asigura ca dosarele refuzate la creditare sunt inapoiate societatii mandatare si/sau clientilor.
- In cazul acceptarii la creditare, efectueaza operatiunile de evidentiere in baza de date a clientului si verifica corecta lor inregistrare.
- Intreprinde toate demersurile necesare recuperarii creditelor restante.
- Tine si raporteaza evidenta demersurilor intreprinse in recuperarea dosarelor restante repartizate spre rezolvare; in caz de nerezolvare acestea urmand a fi transmise Departamentului Recuperari Credite.


CERINTE

- Studii superioare economice.
- Buna cunoastere a limbii engleze (scris si conversational).
- Bune cunostinte de analiza financiara.
- Foarte bune cunostinte de PC.


BENEFICII OFERITE

- Plan de dezvoltare individuala.
- Plan de cariera.
- Pachet salarial motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

Misiunea noastra este sa oferim cele mai potrivite solutii financiare pentru specialistii din segmentul profesiunilor liberale si pentru antreprenorii din segmentul firmelor mici si mijlocii. Credem in profesionalism si, din aceasta perspectiva, medicii reprezinta pentru noi o categorie speciala de clienti. Pentru ca am invatat sa ii ascultam, stim sa ii intelegem si sa le oferim solutii adaptate nevoilor lor. Dorim sa fim partenerul financiar al medicilor. Mizam pe specializare si ne propunem sa fim recunoscuti drept banca ce ofera cele mai rapide raspunsuri clientilor. LIBRA BANK respecta si urmeaza valorile pe care si le-a stabilit. Resursa noastra cea mai importanta sunt oamenii ambitiosi care lucreaza aici si care imprima aceste valori bancii.