Actori profesionisti, amatori

ActStart.ro

30-05-2009 | EXPIRA LA 13-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

ActStart este prima baza de date online pentru castinguri, destinata modelelor si actorilor romani. Scopul este acela de a te pune in contact cu cele mai importante case de productie, agentii de casting, producatori romani si internationali, directori de casting, agentii de advertising etc. ActStart iti ofera reprezentare profesionala, la standarde internationale, vizibilitate totala asupra listelor de castinguri aflate in derulare pe toate domeniile media( film, advertising etc) si oportunitatea de a te reprezenta singur si de ati negocia singur viitoarele joburi, fara a mai fi nevoit sa dai comisioane agentiilor de modeling sau de casting. Inscrierea pe site-ul actstart se face numai la sediul nostru.
In cazul in care esti interesat/a sa te inscrii pe site sau pentru a afla mai multe detalii , esti asteptat/a la sediul nostru pe Bd. Carol I, nr.63, et.3, int.8 .sector 2, Punct de reper: langa Club Tan Tan . Pentru a stabili o intalnire este necesar sa suni la numarul de telefon : 0720544633 Simona sau pe mail- ID actstart_simona@yahoo.com,
www.actstart.ro
www.actorstart.ro
www.castelmedia.ro


CERINTE

Actori profesionisti sau amatori


DESCRIEREA FIRMEI

ActStart este prima baza de date online pentru castinguri, destinata modelelor si actorilor romani. ActStart.ro va fi practic instrumentul care va realiza legatura intr-un mod rapid si eficient printr-o simpla conexiune la internet intre artisti si regizori, artisti si producatori, actori si directori de casting/agentii.