ACHIZITOR

S.C. AEROFINA S.A.

18-10-2008 | EXPIRA LA 24-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajat pentru departamentul aprovizionare, asigura in permanenta necesarul de marfuri/ materii prime comandat.
Atributii: identificarea, evaluarea si selectarea potentialilor furnizori;
Negocierea contractelor de furnizare, gestionarea eficienta a stocurilor; expedierea si urmarirea comenzilor de aprovizionare pana la receptia finala. Stabilirea unor relatii optime cu furnizorii, prospectarea pietei de profil si a conditiilor de achizitii/ livrare.


CERINTE

Studii medii sau superioare (economice)-constituie avantaj, experienta minimum un an in aprovizionarea cu produse industriale, cunostinte operare PC-MS Office-nivel mediu.
Abilitati foarte bune de comunicare si negociere, fermitate, integritate,responsabilitate.
Perims auto cat. B -experienta minimum 1 an.
Limba engleza nivel mediu- constituie avantaj.


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masa, asigurare medicala, prime de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

La 16 mai 1980, se dadea decret pentru infiintarea societatii comerciale AEROFINA S.A., ce avea sa se formeze si sa creasca pe o baza solida de profesionalisti, cei mai buni la acea vreme in domeniul mecanicii fine
( cercetare si proiectare, realizarea si verificarea sistemelor de comanda, echipamentelor de testare si de sol ).
Acum, dupa aproape doua decenii si jumatate de existenta, ne-am imbunatatit serviciile an de an, ridicandu-ne la standarde europene. Ne bucuram de importante parteneriate cu clienti fideli, atat interni cat si internationali, furnizandu-le cele mai bune produse prin asigurarea calitatii acestora si prin implementarea unor tehnologii performante. Societatea a participat la toate programele romanesti de aviatie ( IAR 93, IAR 99 SOIM, IAR 330, la modernizarea avionului de lupta MIG 21 LANCER si elicopterul PUMA SOCAT ) prin echiparea aeronavelor cu produse specifice.
Imbinam experienta de zeci de ani a echipei veterane, cu dorinta de a invata, cu noile metode de lucru ale tinerelor generatii cu care societatea isi mareste randurile.