Accountant

DHL International Romania

18-04-2007 | EXPIRA LA 18-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Inregistrarea mijloacelor fixe
- Rularea si verificare amortizarii
- Verificarea si actualizarea periodica a registrului inventar de mijloace fixe
- Urmarirea si monitorizarea documentatiei referitoare la investitii (realizat / bugetat)


CERINTE

- Absolvent(a) ASE - Contabilitate
- Experienta in domeniul contabilitatii (minim 2 ani)
- Cunostinte de operare calculator (de ex: MS Office, programe de contabilitate)
- Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj
- Capacitatea de incadrarea in termene limita
- Toleranta la stres


BENEFICII OFERITE

In conformitate cu politica salariala a companiei.


DESCRIEREA FIRMEI

NOI, DHL
DHL, parte a grupului Deutsche Post World Net, este liderul mondial al pietei de curierat expres international, terestru si aerian. De asemenea, este num¿rul 1 mondial în transport cargo naval si logistic¿ contractual¿. DHL ofer¿ o gam¿ complet¿ de solutii personalizate - de la expedieri expres de documente pân¿ la managementul lanturilor de distributie.
In Romania, DHL este prima companie de curierat expres international prezenta in nume propriu din anul 1991. Este lider pe piata romaneasca de curierat expres international, oferind clientilor sai garantia de a lucra cu cel mai bun reprezentant din industria locala.
NOI, ECHIPA DHL
Suntem pasionati de ceea ce facem si pasionati de serviciile pe care le oferim clientilor nostri. Fiecare din noi contribuie la succesul general al companiei, iar in DHL se incurajeaza responsabilitatea individual¿, angajamentul si cooperarea in beneficiul companiei si al clientilor nostri.
Acestea sunt si principalele atribute ale unui angajat DHL. Ele sunt parte a ¿spiritului DHL¿ si partenerii nostri pot confirma ca el ne caracterizeaza. Adauga profesionalism si un puternic simt al umorului, spirit sanatos de competitie, dar lipsit de rivalitati ¿neproductive¿ si ai toate ¿ingredientele pentru reteta¿ succesului echipei DHL.
Fiecare din noi are ocazia s¿-si perfectioneze continuu abilit¿tile datorit¿ sprijinului oferit de o companie multinational¿, de dimensiuni impresionante. Oamenii de la noi se dezvolt¿, se schimb¿ si preiau provoc¿ri noi, atât la nivel national, cât si international.
DHL. WE MOVE THE WORLD!