3500RON/lunar HOSTESS

Profesional Telecom M

19-05-2010 | EXPIRA LA 20-05-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem o firma de prestugiu, cu o cifra de afaceri care depaseste 1.000.000$ . Avem peste 300 de colaboratori si 10 puncte de lucru declarate.
SERIOZITATE 100%


CERINTE

WWW.PROSTUDIO.RO
Ce este cu acest anunt?
De ce se casitga atat de mult in jobul oferit in urma acestui anunt?
In general, astfel de anunturi ascund ceva MURDAR in spatele lor. Aaaaa....e vorba de VIDEO CHAT....nu ma intereseaza !

Asa gandesc majoritatea persoanelor care vad pentru prima data un anunt de acest gen, si din pacate in cele mai multe cazuri au dreptate! Multi din cei care ofera un astfel de job, o fac la nivel de AMATORI astfel incat ne pun intr-o lumina proasta pe noi, cei care oferim acest job la cele mai inalte standarde.
Ce inseamna cele mai inalte standarde?
Un punct de lucru modern, foarte bine amenajat, intr-o caldire de birouri, cu o organizare si un management bine pus la punct. Legalitate 100%.Suntem singura firma in domeniu care declara totate veniturile la stat, fapt care implica un istoric financiar foarte bun oferit angajatului. Ganditi-va ca veti avea pe cartea de munca un salariu de 1000-1500 EURO, lucru care va da posibilitatea sa accesati un credit in cazul in care aveti nevoie.
CONFIDENTIALITATE 100% - nu apare nicaieri in istoricul dumneavoastra faptul ca lucrati video chat. In cartea de munca va aparea OPERATOR PC


BENEFICII OFERITE

program flexibil, salariu motivant


DESCRIEREA FIRMEI

Companie cu capital strain(USA), profesionisti in domeniu, cifra de afaceri mai mare de 1.000.000 $.