43

locuri de munca.

Pagina 1 din 2
Bucatari / bucatari sef – chef de partie/commis chef/ d...
  • - Cerinte /Candidatul ideal:
  • - Trebuie sa cunoasca limba engleza la un nivel mediu
  • - conversational;
  • - Este nevoie de experienta in domeniu
  • - este necesara experienta pentru pozitia de bucatar minim 12 luni experienta
  • - Nu trebuie sa aiba antecedente penale ( se solicita cazier judiciar);
  • - Trebuie sa fie clinic sanatos;
  • - Persoana sociabila, rabdatoare, adaptabila, amabila;
  • - Poate constitui avantaj daca detine diploma in domeniu NU APLICATI DACA NU AVETI EXPERIENTA PENTRU ACEASTA POZITIE!

30 posturi disponibile (1 aplicant )

02-03-2015
Bucatari ,ospatari, ospatarite, general assistant , ajuto...
  • - Servicii oferite in cadrul agentiei Eurolife Consulting :
  • - Mediere pentru obtinerea unui contract de munca legal pe teritoriul UK
  • - Evaluarea aplicantului – test de engleza, consultanta in realizarea CV
  • - ului , pregatire pentru interviul de angajare
  • - Organizarea interviurilor de recrutare si angajare
  • - Mediere in Cardului de Rezidenta (EEA)
  • - Informarea si verificarea documentelor necesare pentru angajare
  • - Sustinerea sesiunii de orientare inainte de plecare
  • - Organizarea itinerariului pana la locul de munca
  • - Consultanta pe toata perioada contractului de munca
  • - Consultanta in vederea reintregirii familiei Beneficiile obtinerii unui post in UK:
  • - Contract de munca legal inregistrat in UK
  • - Salarizare la nivel european
  • - Ore suplimentare platite
  • - Asigurarea medicala si sociala
  • - Concediu anual de 28 de zile
  • - Posibilitatea prelungirii contractului de munca
  • - Sansa de a dezvolta o cariera in domeniu in UK Gasiti prezentarea programului pe http://eurolife
  • - consulting.ro/images/stories/Brosura_Hotelier.pdf

50 posturi disponibile (17 aplicanti)

02-03-2015
Vrei sa lucrezi in ITALIA? Posturi de BADANTE/MENAJERE
  • - In functie de post:
  • - Limba engleza.
  • - Limba italiana.
  • - Experienta in domeniu constituie avantaj la selectie.
  • - Persoana muncitoare, serioasa, politicoasa.

8 posturi disponibile (2 aplicanti)

Confidential 02-03-2015
Targ de joburi Brasov - turism grecia - 28 februarie
  • - Conditii participare la targ si etape in obtinerea postului: a) Completarea CV
  • - ului pe site
  • - ul nostru, in limba engleza cu cat mai multe detalii si specificarea in ordine preferentiala a minim 3 posturi pentru cresterea sanselor de acceptare Termen
  • - limita: pana la data de 27 Februarie 2015, ora 12:00 * Nu sunt luate in considerare CV
  • - urile incomplete (treceti toata experienta profesionala, indiferent daca o considerati sau nu relevanta postului pentru care aplicati). b) Interviu preselectie cu consultantul tau. Termen
  • - limita: pana la data de 27 Februarie 2015, ora 12:00 c) Inscrierea oficiala la targ prin semnarea contractului de mediere si posibilitatea achitarii primei rate a tarifului de procesare dosar la semnarea medierii sau la momentul in care ai fost selectat de angajator Termen
  • - limita: in 24 de ore de la data sustinerii interviului de preselectie cu consultantii nostri si nu mai tarziu de 27 Februarie 2015, ora 17:00. d) Participarea la interviul final, direct cu angajatorii, pe baza de buletin Data: 28 Februarie 2015 Locatia: Brasov e) Obtinerea raspunsului de angajare pe loc sau in maxim 3 zile de la participarea la targ f) Semnarea contractelor de munca si achitarea primei rate a tarifului de procesare dosar, daca ati ales plata acestuia dupa sustinerea interviului final. g) Inceperea muncii in Martie/ Aprilie 2015.

100 posturi disponibile (2 aplicanti)

02-03-2015
Targ de Joburi - Hoteluri 4*-5* GRECIA – 28 Februarie
  • - Conditii participare la procesul de selectie si etape in obtinerea postului: a) Completarea CV
  • - ului pe site
  • - ul nostru, in limba engleza cu cat mai multe detalii si specificarea in ordine preferentiala a minim 3 posturi pentru cresterea sanselor de acceptare Termen: pana la data de 27 Februarie 2015, ora 12:00 * Nu sunt luate in considerare CV
  • - urile incomplete (treceti toata experienta profesionala, indiferent daca o considerati sau nu relevanta postului pentru care aplicati). b) Interviu preselectie cu consultantul tau. Termen : pana la data de 27 Februarie 2015, ora 12:00 c) Inscrierea oficiala la targ prin semnarea contractului de mediere si achitarea primei rate a tarifului de procesare dosar: 360 RON (daca se opteaza pentru aceasta varianta de plata) Termen: in 24 de ore de la data sustinerii interviului de preselectie cu consultantii nostri. d) Participarea la interviul final, direct cu angajatorii, pe baza de buletin. Data: 28 Februarie 2015 Locatia: Brasov e) Obtinerea raspunsului de angajare pe loc sau in maxim 3 zile de la participarea la selectia finala f) Semnarea contractelor de munca si achitarea primei rate a tarifului de procesare dosar, daca ati ales varianta de plata dupa sustinerea interviului final. g) Inceperea muncii in Martie/Aprilie 2015.

100 posturi disponibile (1 aplicant )

Confidential 02-03-2015
Ospatarita pentru un restaurant din Viareggio. 800 Euro/l...
  • - cunostinte de limba engleza la nivel mediu/bun si/sau de limba italiana la nivel mediu/bun;
  • - experienta in domeniu constituie un plus.

1 post disponibil (1 aplicant )

Confidential 02-03-2015
Restaurante din Anglia selecteaza Bucatari!
  • - ALTE AVANTAJE:
  • - Oportunitatea de a dezvolta cariera in cadrul Grupului de restaurante;
  • - Restaurantele sunt de TOP si sunt situate pe tot teritoriul ANGLIEI, dar cu preponderenta in Londra si imprejurimile Londrei, iar repartizarea bucatarilor se face in functie de cunostiintele si experientele culinare ale candidatilor.
  • - Beneficiati de un sistem de dezvoltare a carierei;
  • - Pregatire la locul de munca.

50 posturi disponibile (4 aplicanti)

02-03-2015
Bucatar/Ajutor bucatar in restaurante din Anglia
  • - Candidatii trebuie sa:
  • - aiba experienta de cel putin 3 luni in domeniu;
  • - cunoasca limba engleza la nivel mediu sau bun;
  • - cunoasca tehnicile de baza din domeniu, normele de igiena si de siguranta, sa dea o atentie deosebita detaliilor in ceea ce priveste serviciul produselor alimentare (calitate, consistenta etc.);
  • - sa fie dornici sa invete si sa isi dezvolte abilitatile.

15 posturi disponibile (8 aplicanti)

Confidential 02-03-2015
Hoteluri/Restaurante/Cafe-Baruri din Grecia selecteaza PE...
  • - SE CERE:
  • - se cer cunostinte de limba engleza la nivel mediu/bun;
  • - candidatii care cunosc limba greaca au un plus la selectie;
  • - in functie de post, sunt necesare si cunostinte de limba rusa sau germana la nivel mediu/bun;
  • - candidatii trebuie sa aiba o personalitate placuta, sa fie muncitori, seriosi si responsabili.

50 posturi disponibile (4 aplicanti)

02-03-2015
PERSONAL HOTELIER pentru sezonul estival 2015 din Grecia
  • - CERINTE:
  • - cunostinte de limba engleza la nivel mediu/bun;
  • - limba greaca constituie avantaj la selectie, ca de altfel si cunoasterea limbii ruse, italiene sau germane;
  • - experienta in domeniu constituie avantaj.

100 posturi disponibile (11 aplicanti)

Confidential 02-03-2015

43 joburi care ti se potrivesc au fost publicate in aceasta saptamana

  • Alege sa primesti pe e-mail cele mai bune joburi.
Locuri de munca in Hoteluri in Anglia
  • - Cunoașterea limbii engleze
    - Experiență relevantă
    - Cazier judiciar curat

100 posturi disponibile (12 aplicanti)

01-03-2015
Angajam bucatar
  • - Pentru acest post cautam o persoana dinamica, dornica sa isi exprime competenta si inventivitatea in realizarea unor produse culinare pe placul clientilor. Apreciem disponibilitatea de a lucra in echipa si ideile pozitive de imbunatatire a activitatii.

1 post disponibil (19 aplicanti)

Confidential 01-03-2015 BUCURESTI
Bucatar, Braman, Ospatari
  • - Cerinte Bucatar:
  • - Pentru acest post cautam o persoana dinamica, dornica sa isi exprime competenta si inventivitatea in realizarea unor produse culinare pe placul clientilor. Cerinte Barman:
  • - spirit de echipa, riguros, metodic, indemanatic, eficient si organizat
  • - simtul detaliului si al calitatii
  • - limbi străine cunoscute: engleza Cerinte Ospatari:
  • - cunostinte de limba engleza la nivel mediu/bun
  • - experienta in domeniu constituie un avantaj

4 posturi disponibile (1 aplicant )

25-02-2015 Sacele
Receptioner, camerista, ospatar, bucatar
  • - Persoana activa, ambitioasa, cu abilitati in functia pe care o ocupa. Capabila sa se integreze intr
  • - un mediu de lucru placut, experienta nu este obligatorie dar trebuie compensata de dorinta de a invata si deschiderea la lucruri noi.

4 posturi disponibile (13 aplicanti)

25-02-2015 Sibiu
Joburi cu plecare imediata in Grecia
  • - limba engleza nivel conversational,
  • - pozitii atat pentru candidatii cu experienta in domeniul restaurante/hotel, cat si pentru cei fara experienta,
  • - persoane rezistente la munca, energice, muncitoare, serioase si sanatoase.

100 posturi disponibile (13 aplicanti)

24-02-2015
Bucatar sef
  • - Experienta de minim 5 ani pe o pozitie similara, intr
  • - un restaurant consacrat, specific international, minim 50 de locuri. Organizat, creativ, deschis spre noi provocari.

1 post disponibil (4 aplicanti)

02-03-2015 BUCURESTI
Ospatari, Barmani, Bucatari - club de golf de lux, 30 km ...
  • - G&G RECRUITMENT – ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT – www.ihrc.ro OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANCY – EMPLOYMENT AGENCY
  • - HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS PERM
  • - INTERN
  • - TEMP JOBS IN ROMANIA
  • - UK
  • - IRELAND – JERSEY ISLAND – USA – GREECE

7 posturi disponibile (2 aplicanti)

01-03-2015
Chef de partie - hotel 4 stele, Timisoara
  • - G&G RECRUITMENT – ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT – www.ihrc.ro OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANCY – EMPLOYMENT AGENCY
  • - HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS PERM
  • - INTERN
  • - TEMP JOBS IN ROMANIA
  • - UK
  • - IRELAND – JERSEY ISLAND – USA – GREECE

1 post disponibil (0 aplicanti)

01-03-2015 Timisoara
Bucatar Sef - gastro pub, 50 km sud de Londra, 32.000 gbp/an
  • - Our client is looking for a passionate and creative head chef , with excellent leadership skills, very good trainer, with initiative and entrepreneurship skils, good organizer and manager of resources and budgets. G&G RECRUITMENT – ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT – www.ihrc.ro OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANCY – EMPLOYMENT AGENCY
  • - HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS PERM
  • - INTERN
  • - TEMP JOBS IN ROMANIA
  • - UK
  • - IRELAND – JERSEY ISLAND – USA – GREECE

1 post disponibil (0 aplicanti)

01-03-2015
Bucatar, Barman, Ospatari
  • - Cerinte Bucatar:
  • - Pentru acest post cautam o persoana dinamica, dornica sa isi exprime competenta si inventivitatea in realizarea unor produse culinare pe placul clientilor. Cerinte Barman:
  • - spirit de echipa, riguros, metodic, indemanatic, eficient si organizat
  • - simtul detaliului si al calitatii
  • - limbi străine cunoscute: engleza Cerinte Ospatari:
  • - cunostinte de limba engleza la nivel mediu/bun
  • - experienta in domeniu constituie un avantaj

4 posturi disponibile (3 aplicanti)

25-02-2015 Brasov

43 joburi care ti se potrivesc au fost publicate in aceasta saptamana

  • Alege sa primesti pe e-mail cele mai bune joburi.
BUCATAR - Hotel Europa Eforie Nord
  • - Experienta pe un post similar minim 2 ani;
  • - Calificare bucatar;
  • - Spirit de echipa, riguros, metodic, indemantic, eficient si organizat ;
  • - Simtul detaliului si al calitatii.

5 posturi disponibile (1 aplicant )

25-02-2015 Constanta Alte orase
Targ de joburi - grecia! participare gratuita!
  • - Conditii participare la targ si etape in obtinerea postului: a) Completarea CV
  • - ului pe site
  • - ul nostru www.europrorecruit.ro, in limba engleza cu cat mai multe detalii si specificarea in ordine preferentiala a minim 3 posturi pentru cresterea sanselor de acceptare. Termen: pana la data de 27 Februarie 2015, ora 12:00. * Nu sunt luate in considerare CV
  • - urile incomplete (treceti toata experienta profesionala, indiferent daca o considerati sau nu relevanta postului pentru care aplicati). b) Interviu preselectie cu consultantul tau sunand imediat la: +40 314.247.426/28 sau +40 736.368.087. Termen : pana la data de 27 Februarie 2015, ora 12:00. c) Inscrierea oficiala la targ prin semnarea contractului de mediere si posibilitatea achitarii primei rate a tarifului de procesare dosar la semnarea medierii sau la momentul in care ai fost selectat de angajator. Termen: in 24 de ore de la data sustinerii interviului de preselectie cu consultantii nostri si nu mai tarziu de 27 Februarie 2015, ora 17:00. d) Participarea la interviul final, direct cu angajatorii, pe baza de buletin. Data: 28 Februarie 2015 Locatia: Brasov e) Obtinerea raspunsului de angajare pe loc sau in maxim 3 zile de la participarea la targ. f) Semnarea contractelor de munca si achitarea primei rate a tarifului de procesare dosar, daca ati ales plata acestuia dupa sustinerea interviului final. g) Inceperea muncii in Martie/Aprilie 2015. Toti candidatii acceptati de angajatori in cadrul procesului de selectie vor obtine contractele de angajare si vor achita tariful de evaluare si procesare dosar, astfel: A doua rata a tarifului de procesare dosar
  • - 230 EURO
  • - se plateste dupa primul castig, insa candidatii pot avea posibilitatea de reducere a acestui tarif, alegand una din cele 2 optiuni de plata de mai jos:
  • - 170 Euro (beneficiind astfel de o reducere de 57,5%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de munca cu angajatorul, inainte de plecarea din tara. * In cazul acestei variante, studentii au reducere suplimentara de 15% din acest tarif, ajungand sa plateasca doar 144,5 Euro) SAU
  • - 120 Euro (beneficiind astfel de o reducere de 70%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program. *Inscrierea oficiala pe listele de participare la targ se face doar dupa semnarea contractului de mediere.

100 posturi disponibile (2 aplicanti)

25-02-2015
Junior Sous Chef
  • - Junior Sous Chef) cu minim 6 ani experienta in bucatarie
  • - Chef de partie
  • - cu 3
  • - 4 ani experienta in bucatarie
  • - experienta trebuie obligatoriu dovedita cu acte
  • - limba engleza la nivel mediu
  • - disponibilitate si dorinta pentru un angajament de 2
  • - 3 ani

5 posturi disponibile (1 aplicant )

24-02-2015
PRESELECTII - Turism GRECIA - Februarie 2015
  • - Conditii participare la procesul de selectie si etape in obtinerea postului: a) Completarea CV
  • - ului pe site
  • - ul nostru: www.europrorecruit.ro, in limba engleza cu cat mai multe detalii si specificarea in ordine preferentiala a minim 3 posturi pentru cresterea sanselor de acceptare. Termen: pana la data de 20 Februarie 2015. * Nu sunt luate in considerare CV
  • - urile incomplete (treceti toata experienta profesionala, indiferent daca o considerati sau nu relevanta postului pentru care aplicati). b) Interviu preselectie cu consultantul tau sunand imediat la: 031.424.74.26/28 sau 0736.368.087 Termen: pana la data de 20 Februarie 2015. c) Inscrierea oficiala la procesul de selectie al angajatorilor din Grecia prin semnarea contractului de mediere si achitarea primei rate a tarifului de procesare dosar: 550 RON (PROMOTIE: candidatii care achita acest tarif la data semnarii contractului de mediere si nu dupa ce au fost selectati de angajator vor achita doar 360 RON). Termen: in 24 de ore de la data sustinerii interviului de preselectie cu consultantii nostri. d) Participarea la interviul final/selectia finala, direct cu angajatorii prin interviu fata in fata/interviu online/pe baza de dosar dupa cum va decide fiecare angajator in parte. Data: primele selectii din partea angajatorilor au loc in perioada 21
  • - 28 Februarie 2015. Locatia: Brasov (in cazul interviurilor fata
  • - in
  • - fata). e) Obtinerea raspunsului de angajare pe loc sau in maxim 3 zile de la participarea la selectia finala. f) Semnarea contractelor de munca. g) Inceperea muncii in Martie/Aprilie 2015. Toti candidatii acceptati de angajatori in cadrul procesului de selectie vor obtine contractele de angajare si vor achita tariful de evaluare si procesare dosar, astfel: A doua rata a tarifului de procesare dosar
  • - 400 EURO (PROMOTIE: Pentru cei care se inscriu pana la 20 Februarie 2015, acest tarif va fi doar 230 EURO) – se plateste dupa primul castig, insa candidatii pot avea posibilitatea de reducere a acestui tarif, alegand una din cele 2 optiuni de plata de mai jos:
  • - 170 Euro (beneficiind astfel de o reducere de 57,5%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de munca cu angajatorul, inainte de plecarea din tara. * In cazul acestei variante, studentii au reducere suplimentara de 15% din acest tarif, ajungand sa plateasca doar 144,5 Euro) sau
  • - 120 Euro (beneficiind astfel de o reducere de 70%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program. *Inscrierea oficiala pe listele de participare la selectiile hotelierilor se face doar dupa semnarea contractului de mediere.

100 posturi disponibile (2 aplicanti)

24-02-2015
Personal Restaurante - La Placinte
  • - aptitudini de comunicare si negociere
  • - abilitati organizatorice
  • - capabil sa lucreze in echipa
  • - studii medii sau superioare

20 posturi disponibile (4 aplicanti)

19-02-2015 Sibiu

43 joburi care ti se potrivesc au fost publicate in aceasta saptamana

  • Alege sa primesti pe e-mail cele mai bune joburi.
1 2 Urmatoarea     
Nr. rezultate pe pagina: