Validator calitate (Brasov)

GRUP PENTALOG

03-09-2010 | EXPIRA LA 09-09-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

cadrul proiectelor din domeniul informaticii industriale, veti avea ocazia sa lucrati pentru mari grupuri internationale, ca si validator calitate, pentru testarea de noi produse inainte de lansarea acestora pe piata.

Activitatea consta in testarea nivelului de compatibilitate Bluetooth dintre produsele clientului si telefoane mobile de ultima generatie, produse Apple (iPhone, intreaga gama iPod), Music Players, USB-uri, carduri memorie.

Tipuri de produse testate:
1. Produse aftermarket: carkituri auto/moto, casetofoane auto, boxe Bluetooth, Rame foto. Pentru a vizualiza lista produselor accesati http://www.parrot.com/usa/products

2. Produse OEM (Produse integrate): destinate marilor firme din industria automotive(Audi, VW, Citroen, Renault etc) si din industria produselor audio (Pioneer, Kenwood etc). Pentru lista intreaga a clientilor accesati http://www.parrotoem.com/en/parrotoemworldwide/listofcustomers

Echipa proiect:
Proiectul a pornit in luna ianuarie 2007, echipa fiind formata din 3 persoane. Datorita succesului inregistrat, la sfarsitul anului echipa era formata din 16 colaboratori. In anul 2008 proiectul se extinde cu o echipa de development formata din 5 persoane si cu inca 5 ingineri de validare ajungand ca la finalul anului sa fie formata din 21 ingineri validare si 5 dezvoltatori, avand o medie de varsta de 24 de ani. Majoritatea colaboratorilor nostri s-au alaturat echipei din timpul facultatii reusind sa combine cu succes ambele activitati.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati:
http://www.pentalog.ro/comunicate/comunicat_parrot.htm
http://www.pentalog.ro/referinte/cazuri_practice.htm#parrot

Mai multe despre activitatea noastra de R&D:
http://www.pentalog.ro/comunicate/comunicat_rd_offshore.htm


CERINTE

Aptitudini si competente necesare:
- Minime cunostinte electronica si/sau tehnologie Bluetooth
- Buna cunoastere a pachetului Office
- Intelegerea specificatiilor functionale ale produselor
- Testarea produselor: teste de masa, de robustete, de compatibilitate
- Respectarea estimarilor si termenelor anuntate
- Redactarea documentatiilor aferente

Cerinte:
- Candidatii ideali sunt studenti in anul 2 sau 3 la una din facultatile de Automatica, Electronica, Calculatoare, Informatica, Matematica sau Telecomunicatii
- Aptitudini pentru testarea de echipamente in domeniul Telecomunicatiilor Mobile
- Cunoasterea limbii engleza – obligatoriu
- Cunoasterea limbii franceze – avantaj
- Foarte bune abilitati de comunicare, flexibilitate si mobilitate, rigurozitate


BENEFICII OFERITE

- Training remunerat sustinut de specialistii companiei
- Crearea unei cariere in domeniul ingineriei si posibilitati multiple de promovare
- Program flexibil pentru studenti.
- Experienta de lucru pe un proiect de talie internationala
- Pachet salarial atractiv incluzand si un pachet de prime (reusita si fidelitate)
- Tichete de masa
- Asigurare de sanatate


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Pentalog este un lider in servicii si consultanta IT in Romania si Republica Moldova. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere, iar domeniile de competenta cuprind informatica de gestiune si cea industriala(R&D).

Pentalog este implicat in numeroase proiecte internationale si locale, iar clientii nostri sunt atat mari grupuri (Leroy Somer, CapGemini, Hitachi, Lexmark, Lowendal, Metro , Syngenta, Parrot, Vodafone, Elite, etc), cat si companii start-up, inovatoare (Coronis, CityVox, Dmailer, Meilleur Mobile, etc). Pentru proiectele pe care le realizam folosim de obicei cele mai noi tehnologii.

Pentalog dispune de agentii in urmatoarele tari: Romania (Bucuresti,
Brasov, Iasi), Republica Moldova (Chisinau), Franta (Orleans, Bordeaux, Paris) si Germania (Frankfurt). 80% din cifra de afaceri a agentiei din Bucuresti este realizata pentru mari clienti locali, pentru care suntem implicati in proiecte de anvergura.

Grupul Pentalog a realizat in 2007 o crestere interna de 67% si o cifra de afaceri de 5,5M?. La inceputul anului 2008, echipa Pentalog numara deja 200 de persoane.

Datorita acestor indicatori pozitivi, preconizam pentru 2008 crearea a numeroase noi posturi in toate agentiile noastre din Romania si Republica Moldova, o crestere de 40% din efectivul actual.
In contextul unei piete a muncii dificile, Pepiniera Pentalog este un program care pe de o parte formeaza tineri programatori iar pe de alta parte organizeaza traininguri pentru angajati.

Pentalog realizeaza in permanenta benchmarkuri in vederea deschiderii de noi agentii. Asadar, va propunem sa va alaturati unei echipe in plina crestere si unei companii care ofera mediul tehnologic, social si financiar necesar construirii unei cariere.