Serial Support

Autoliv Romania

23-08-2008 | EXPIRA LA 29-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Satisface solicitarile clientilor referitoare la produs. Supravegheaza buna functionare a sistemului de calitate in activitatile desfasurate.
Cunoaste si respecta prevederile actuale in materie de legislatie referitoare la produsele de securitate supuse reglementarilor interne si internationale.

Participa si aproba modificarile initiate pentru componente/produse in conform procesului de desfasurare a modificarilor.
Asigura legatura si conformitatea structurilor din sistem in concordanta cu modificarile aduse.

Asigura distribuirea si actualizarea documenatiei tehnice modificate.

Scolarizeaza angajatii noi cu produsele noi / modificate.


CERINTE

Studii tehnice
- Cunostinte de desen tehnic si materiale
- Persoana activa, comunicativa
- Experineta in procesul de productie- avantaj
- Engleza foarte bine


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Autoliv este lider mondial in sisteme de siguranta auto, avand cea mai mare gama de produse de siguranta din industria automotive.
Ii avem ca si clienti pe toti marii producatori de automobile : Mercedes, BMW, Ford, Jaguar, Skoda, Audi, Volkswagen, Dacia, e.t.c.
Lor le oferim serviciile noastre prin intermediul celor 80 de fabrici raspandite in 30 de tari, le testam autoturismele si produsele in cele 20 de centre de testare din toata lumea, cu ajutorul celor 40.000 de oameni, angajati ai Grupului Autoliv din intreaga lume.
Pentru noi nu conteaza numai sa oferim produsul potrivit, pentru ca nu putem prevedea cand se poate intampla un accident, viata fiind prea pretioasa pentru a nu o aprecia la adevarata ei valoare.
De aceea noi, angajatii Autoliv, avem pasiunea de a salva vieti!