REPREZENTANT VANZARI ON-LINE

SC VISUAL FAN SRL

12-12-2007 | EXPIRA LA 11-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- gestioneaza comenzile de produse primite on-line
- gestioneaza livrarile si platile produselor comandate on-line
- ofera suport informational clientilor


CERINTE

- experienta in vanzari on-line
- abilitati foarte bune de comunicare si de negociere
- studii minim medii, de preferinta tehnice


BENEFICII OFERITE

- se ofera pachet salarial ATRACTIV


DESCRIEREA FIRMEI

VISUAL FAN este o societate comerciala, infiintata in anul 2002, cu sediul central in Brasov,cu o retea de distributie de peste 300 de colaboratori (hypermarket-uri Cora, Real; cash&carry - Selgros ).

In prezent gama de produse este alcatuita din televizoare, aspiratoare, sisteme home cinema, DVD-uri, videorecordere, gps , si urmeaza ca pana la finele anului 2007 gama sortimentala sa se diversifice treptat adaugandu-se noi articole precum: aparate foto, telefoane mobile si fixe etc.

Toate produsele sunt comercializate sub marca proprie ALLVIEW, marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci Bucuresti inca din aprilie 2004.

Prin efortul intregii echipe VISUAL FAN, strategiile de vanzare orientate catre sprijinirea distribuitorilor / colaboratorilor si grija fata de satisfactia consumatorului final, strategiile de marketing aplicate si prin dezvoltarea unei retele nationale de service, VISUAL FAN a obtinut rezultate excelente si a reusit sa puna bazele unei retele de distributie eficiente.

Obiectivele companiei propuse pentru anul 2007:
diversificarea portofoliului de produse;
furnizarea de produse electronice si electrocasnice la cel mai bun raport pret calitate;
largirea numarului de colaboratori;
promovarea puternica a marcii proprii ALLVIEW in randul consumatorilor, prin aplicarea celor mai noi tehnici de marketing;

Are ca obiect principal de activitate comertul en-gross cu produse electronice si electrocasnice.

Activitatea companiei se afla intr-un permanent proces de dezvoltare.

In acest moment societatea are 2 puncte de lucru cu depozit (Brasov, Bucuresti) si peste 300 firme colaboratoare. Din categoria societatilor colaboratoare fac parte atat magazinele de profil cat si clienti.