Reprezentant vanzare carte

Tritonic Grup Editorial

26-03-2009 | EXPIRA LA 01-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Editura Tritonic cauta o persoana entuziasta, preferabil originara din Brasov, pentru reprezentant vanzare carte Targul International de Carte si Muzica de la Brasov din perioda 19-22 Martie. Targul se va desfasura in Aula Universitatii Transilvania Brasov.

Program:
Joi - Sambata : 10-19
Duminica: 10-17


CERINTE

Persoana:
-entuziasta
-deschisa
-vesela
-persuasiva


BENEFICII OFERITE

150 Ron + Carti la alegere


DESCRIEREA FIRMEI

TRITONIC GRUP EDITORIAL isi priveste cititorul ca pe un prieten, incercand sa ii ofere fiecaruia o carte pe gustul sau. Colectiile Premium, LIT, SFFH(SF, Fantasy, Horror), Thriller, Crime Scene, Comunicare/Media, Tritonic Junior, Tritonic Heritage demonstreaza dinamismul editurii dar si diversitatea modalitatilor de abordare a pietei editoriale. Conditiile tipografice de exceptie, actualitatea titlurilor publicate, precum si promovarea sustinuta a autorilor romani de valoare sunt alte trasaturi care au individualizat Tritonic in mediul editorial. In curand, biblioteca Tritonic se va imbogati cu colectiile Velvet, Casmir si Caramel, dedicate in special femeilor.

Abordarea entuziasta pe care Tritonic o propune publicului de carte se imbina cu experienta si aparitiile acumulate in 15 ani de activitate. Rezultatul se materializeaza in peste 120 de aparitii anuale si in zeci de bestseller-uri.

Editura e prezenta si in lumea on-line prin site-ul www.tritonic.ro si blogul www.tritonic.ro/blog, care isi ofera posibilitatea si sa te “plimbi” printre colectiile din libraria virtuala si sa ne cunosti pe noi, tritonicii. in viitorul apropiat , amatorii genului politist se vor putea bucura si de blogul specializat www.crime-scene.ro.

Toate acestea au in spate pasiunea unei echipe tinere, motivata de dragostea publicului pentru carte si de dorinta de a ajuta la construirea unei piete editoriale puternice si serioase.

Te invitam sa “pasesti” in universul nostru, un univers palpitant si misterios, generat de puterea imaginatiei si a cuvintelor.