Promoter sau Sampler Brasov si Sibiu URGENT!

ARTINVEST SRL Romania

04-07-2007 | EXPIRA LA 03-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

URGENT! Se cauta promoter si sampler (NUMAI fete!) in Brasov si Sibiu. Castig de minim 5 RON/Ora. Ocazie unica. Liber in weekend! Oferim recomandari la sfarsitul evenimentului. Bonusuri atractive! Aplica urgent!


CERINTE

Candidatul ideal trebuie sa dea dovada de disponibilitate, seriozitate, punctualitate si nu in ultimul rand, fair-play. Trebuie sa fie spiritual si prietenos cu clientii. Experienta in promoting este de asemenea binevenita dar nu obligatorie!


BENEFICII OFERITE

Diverse bonusuri!


DESCRIEREA FIRMEI

ARTINVEST Romania prezinta conceptul in-out.ro - promoting asa cum ar trebui sa fie facut! Pentru mai multe detalii : www.in-out.ro . Vrei sa castigi intre 1,5 si 3 Euro/Ora? Esti la un click distanta si inregistrarea iti ia doar 2 minute! Urmeaza link-ul: http://www.in-out.ro/register pentru inregistrare in baza noastra de date! Cariera ta in promoting poate incepe aici! Acceptam inregistrari din orice localitate din Romania. Oferim training specializat inainte de fiecare eveniment si diverse bonusuri!
in-out.ro, Promotii, Sampling, Hostess, Media, Publicitate, Advertising, Pliante, Fluturasi, Evenimente Media, Targuri, Reclama, Merchandising, Promovare, Newsletter, Supervizare, Cariere Promoting!
Standardele in-out.ro: simplitate, profesionalism, promptitudine, training specializat, servicii orientate spre client.