Personal pentru pensiune si restaurant 4 *

Adecco Romania

02-01-2009 | EXPIRA LA 08-01-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Lucru in echipa pentru indeplinirea la timp a sarcinilor si indatoririlor de serviciu
-Indeplinirea cerintelor clientului fara a prejudicia firma
-Pastrarea curateniei si atmosferei placute la locul de munca
-Atragerea si mentinerea clientelei prin actiun si comportament exemplar
-Incadrarea in standaredele de calitate impuse de statutul pensiunii.


CERINTE

ADECCO Resurse Umane cauta pentru clientul sau, pensiune de 4* nou deschisa in zona Moeciu, barmani, ospatari, bucatari, ajutor de bucatar, personal de serviciu.

Candidatul ideal:

*Pentru Barman: retetar propriu; experienta minim un an, curs de calificare-prezinta avantaj,cunostinte de preparare si servire a diferitelor bauturi si cocktailuri alcoolice si nealcoolice, amestecuri de cafea, si de ceai; fire placuta, aspect profesional.

*Pentru Ospatar: experienta in domeniu minim 1 an, curs de calificare prezinta avantaj, cunoasterea cel putin a unei limbi de circulatie internationala nivel conversational, capacitate de comunicare si interrelationare mare, abilitati de anticipare si intampinare a dorintelor clientului, fire placuta, aspect profesional.

*Pentru Bucatar: cunostinte gastronomice traditionale si internationale, capacitati de comunicare si interrelationare, capacitate de incadrare in timp si in stocul de alimente, planificare dupa numarul de clienti, abilitati de lucru in echipa;

*Pentru Ajutor de bucatar: capacitate de lucru in echipa, dexteritate si rapiditate, incadrare in limitele de timp impuse de coordonatorul direct.


DESCRIEREA FIRMEI

Adecco este liderul mondial in domeniul resurselor umane ce ofera servicii de selectie si recrutare, gestiune de personal temporar sau permanent, calcul salarial si testare.
Adecco in Romania este la momentul actual lider de piata, cu birouri deschise in peste 14 orase, si reusind sa ofere candidatilor sai peste 2.500 de noi locuri de munca. Pentru a intra in baza de date a celui mai mare furnizor de servicii de HR din Romania, va rugam sa accesati site-ul www.adecco.ro si sa va depuneti CV-ul la noi.

Brasov str. Petru Rares,nr. 10
Tel: 0372 705 795
Fax: 0368 815 283
e-mail: brasov@adecco.ro/sanziana.hliboceanu@adecco.ro